skip to Main Content

Wandtegels laten zagen

Wandtegels laten zagen

Wilt u wandtegels laten zagen tot tegelstroken? Wij verzorgen het graag voor u, tegen een uitstekende prijs. Met een werkplaats tot onze beschikking waar diverse diamantzagen staan kunnen wij iedere soort tegel in korte tijd tot prachtig rechte stroken zagen, in ieder gewenst formaat. Wilt u tegelstroken in een standaard formaat of kiest u liever voor een vaste maat of iets anders? Bij ons is alles mogelijk.

Wandtegels laten zagen voor iedere ruimte

Wilt u uw badkamer, toilet of keuken opknappen en een prachtige tegelwand laten plaatsen? Waarom dan niet kiezen voor tegelstroken? Als u tegels heeft aangeschaft die u graag in stroken wilt laten zagen kan dat in diverse verschillende maten. De standaard maten zijn 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk kunt u ook alle wandtegels laten zagen tot één zelfde maat of kiezen voor een ander formaat. Onze zagen zijn eenvoudig in te stellen.

Wandtegels laten zagen voor een prachtige wand

Of u nu kiest voor een tegelstroken wand in uw toilet, keuken of badkamer, u creëert gegarandeerd een decoratief effect met een prachtige muur. Ook in de woonkamer of gang kan een wand met tegelstroken prachtig staan. Een decoratieve tussenmuur van tegelstroken zie je ook steeds vaker in de huidige interieurs van woonkamers. Waar u ook stroken voor nodig heeft, wandtegels laten zagen bij Tegelplinten.com is altijd een goed idee. Wij leveren uitstekende kwaliteit en zijn flexibel in formaat.

Wandtegels laten zagen? Haal- en brengservice

Als u bij ons wandtegels wilt laten zagen van tegels die u al in huis heeft liggen maar u woont ver weg van Tegelplinten.com is dat geen enkel probleem. Wij kunnen uw tegels bij u ophalen en binnen zeven dagen weer retour brengen, netjes in tegelstroken gezaagd op het juiste formaat. Natuurlijk halen en brengen wij , dat is onze service. Of u nu helemaal in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Wilt u graag tegelstroken of wandstroken bestellen of wilt u meer weten over het zagen van tegelplinten? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top