skip to Main Content

Wandstroken

Wandstroken laten zagen

Wilt u de wanden van uw badkamer, toilet, keuken of een andere ruimte bekleden met wandstroken? Laat dan wandstroken zagen van de mooiste tegels! Heeft u een prachtige tegelvloer laten leggen en wilt u graag bijpassende wandstroken laten maken van de overgebleven tegels? Wij verzorgen graag tegelstroken van een perfect afgewerkte kwaliteit. Wij hebben de beschikking over een werkplaats met diamantzagen die uw wandstroken haarscherp afzagen. Zo krijgt u een prachtige strakke wand.

Wandstroken van uw tegels

Wandstroken of tegelstroken laten maken van uw vloertegels, het is natuurlijk een prachtig idee als u graag een ruimte wilt die zowel op de muren als de vloer de zelfde uitstraling dient te krijgen. In de badkamer bijvoorbeeld geeft een tegelvloer met bijbehorende wand met wandstroken een prachtig resultaat. U kunt kiezen uit wandstroken van verschillende breedte die netjes bij elkaar passen, zoals 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Daarmee creëert u een mooi effect en een strakke uitstraling. Ook kunt u alle wandstroken even breed laten zagen.

Wandstroken voor de badkamer, het toilet of de keuken

Of u nu wandstroken wilt laten zagen voor de wanden in het toilet, de keuken of de badkamer of kiest voor een decoratief effect in de woonkamer of gang, u kiest altijd voor een uniek accent. De verschillende maatvoeringen in wandstroken zorgen voor een bijzonder effect en juist dat maakt uw wanden zo mooi. Wandstroken kunnen ook worden gecombineerd met wandtegels. Ook dat kan een bijzonder effect creëren waar u nog lang plezier aan zult beleven.

Wandstroken laten bezorgen

Wilt u wandstroken laten zagen van tegels die u al in huis heeft liggen? Wij halen ze voor u op. Uiterlijk zeven dagen later worden ze netjes in wand- of tegelstroken afgeleverd, exact in de juiste maat en scherp afgesneden. Waar u in Nederland woont maakt niet uit, het vervoer naar en van uw woning is kosteloos. Of u nu in Friesland, Limburg, Zeeland of het uiterste puntje van Noord Holland woont.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Wilt u meer weten over onze tegelplinten of tegelstroken? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top