skip to Main Content

Vloertegels laten zagen

Vloertegels laten zagen, een goed idee

Heeft u een prachtige tegelvloer laten leggen maar mist u nog tegelplinten? Dan wilt u natuurlijk wel het liefst tegelplinten die perfect passen bij uw tegelvloer. Bij ons kunt u uw vloertegels laten zagen in tegelplinten die perfect bij uw vloer passen. Zo heeft u altijd een vloer met een perfecte uitstraling. Tenslotte oogt een vloer zonder tegelplinten lang niet zo mooi als een vloer met tegelplinten van dezelfde tegels als uw vloer.

Vloertegels laten zagen in ieder gewenst formaat

Wilt u uw vloertegels laten zagen in een standaard formaat tegelplint of kiest u liever voor tegelplinten van een ander formaat? Bij ons is alles mogelijk. Een hoge plint bijvoorbeeld is vooral mooi bij een grote ruimte of een kamer met een hoog plafond. Ook een lagere tegelplint kan perfect bij uw tegelvloer passen. Als u de kamer wat groter wilt laten lijken bijvoorbeeld is dat een goede optie. Zo ziet u, u kunt uw vloertegels laten zagen in ieder gewenst formaat.

Vloertegels laten zagen? Het kan bij elke vloertegel

Heeft u een houtlook tegel, een keramische tegel, plavuizen of een vloer van natuursteen? Voor ons maakt het helemaal niet uit. We hebben de beschikking over een werkplaats met diamantzagen die door ieder materiaal kunnen zagen, uiteraard altijd met een perfect resultaat. Wilt u rechte plinten, hoge plinten, plinten met een facetrand of juist liever een afgeronde kant? Onze zagen kunnen alles aan, in ieder formaat.

Vloertegels laten zagen, halen en brengen

Als u aan de andere kant van het land woont kan het natuurlijk lastig zijn om uw vloertegels bij ons langs te brengen. Daar zijn wij ons terdege van bewust en daarom hebben wij een haal- en brengservice. Woont u in het uiterste Noorden, Zuiden, Oosten of Westen van ons land en wilt u graag uw vloertegels laten zagen? Wij halen uw tegels voor u op en brengen ze uiterlijk zeven dagen later weer retour, gesneden in tegelplinten van het juiste formaat.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Wilt u meer weten over het laten zagen van tegelstroken? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top