skip to Main Content

Verzagen van tegels

Verzagen van tegels? Het kan bij Tegelplinten.com

Het laten verzagen van tegels tot tegelstroken of tegelplinten, het wordt steeds meer gedaan in Nederland. Logisch, want met de juiste apparatuur bereik je met het verzagen van tegels een prachtig resultaat. Heeft u tegels liggen waar u graag tegelstroken of wandstroken van wilt laten zagen? Wilt u graag uw tegels laten verzagen tot tegelplinten die perfect bij uw vloer passen? Wat de reden ook is dat u uw tegels wilt laten verzagen, het resultaat is gegarandeerd optimaal als u het laat uitvoeren door Tegelplinten.com.

Verzagen van tegels tot tegelplinten

Wilt u uw tegels laten verzagen tot tegelplinten? Een goed idee! Tegelplinten geven uw tegelvloer absoluut een betere uitstraling. Uw vloer is pas echt af als u tegelplinten aanbrengt die gezaagd zijn van dezelfde tegels als op uw mooie tegelvloer. Daarmee creëert u natuurlijk een mooi ruimtelijk effect, maar maakt u de vloer ook af. Welk formaat tegelplint u kiest hangt af van de grootte van de kamer en de hoogte van de plafonds, maar de standaardmaat is 7 cm. Tijdens het verzagen van tegels tot tegelplinten kunt u ook kiezen voor een afwerking met een facetrand of een afgeronde kant.

Verzagen van tegels tot tegelstroken

Heeft u een prachtige badkamervloer laten leggen en wilt u graag ook de muren van uw badkamer in dezelfde stijl bekleden? Laat uw overgebleven vloertegels dan verzagen tot tegelstroken in verschillende maten. Het effect van de diverse tegelstroken op de muur is bijzonder decoratief en zorgt voor een unieke uitstraling. Het verzagen van tegels tot tegelstroken kan in de standaardmaten 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor tegelstroken die allemaal even breed zijn. Ook zagen wij tegelplinten en tegelstroken op maat.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top