skip to Main Content

Tegelzagerij

Tegelzagerij voor tegelplinten en tegelstroken

Bent u op zoek naar een tegelzagerij voor het laten zagen van tegelplinten of tegelstroken? Bij Tegelplinten.com krijgt u uitstekende kwaliteit tegen een verrassend lage prijs. Wij werken met geavanceerde diamantzagen die binnen zeer korte tijd iedere tegel in één keer kunnen verzagen tot het gewenste aantal plinten of stroken. Daardoor ontstaat een grote zaagcapaciteit en dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

Tegelplinten of tegelstroken

In onze tegelzagerij kunt u terecht voor het laten zagen van zowel tegelplinten als tegelstroken. Wij hebben standaard zaagmaten voor het zagen van uw plinten of stroken, maar uiteraard kunnen wij op uw verzoek ook andere maten zagen. Tegelplinten worden standaard geleverd in 7 cm. Tegelstroken zijn te verzagen in 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. U kunt natuurlijk zelf uw keuze maken, wij leveren graag op maat.

Uitstekende kwaliteit

Levert u of kiest u tegels waarvan de toplaag anders is dan de kern? In de werkplaats worden de bovenkanten van de plinten van uw tegels in de juiste kleur bijgekleurd. Daarvoor gebruiken wij een emaille roller of spuiten we uw tegels bij. Wilt u graag een facetrand of afgeronde kant op uw tegels laten aanbrengen? Ook dat is mogelijk in de tegelzagerij. Wij zorgen er voor dat uw tegelstroken of tegelplinten perfect worden afgewerkt.

Haal- en brengservice

Heeft u tegels die u graag in de tegelzagerij wilt laten zagen tot tegelplinten of -stroken maar heeft u niet de mogelijkheid die langs te brengen? Wij halen de tegels voor u op en brengen uw tegelplinten of tegelstroken uiterlijk zeven dagen later retour. Of u nu in Groningen woont of in Maastricht, in Den Helder of Vlissingen, wij regelen het graag voor u. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over vervoer.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top