skip to Main Content

Tegelstroken laten zagen

Tegelstroken laten zagen, een goed idee!

Wilt u graag een wand van tegelstroken van verschillende breedtes in uw badkamer, woonkamer of keuken? Dan is het natuurlijk fantastisch als u die tegelstroken kunt laten zagen van tegels die u zelf hebt kunnen uitkiezen. Zo kunt u tegelstroken laten zagen van dezelfde tegels waar ook uw vloer mee is gelegd, of u koopt hele andere tegels die u in tegelstroken laat zagen. Welke soort tegel u daarvoor gebruikt is helemaal aan u. Elke soort tegel kan prima in tegelstroken gezaagd worden, in ieder gewenst formaat.

Wij zagen kaarsrechte tegelstroken van uw tegels

Heeft u een stel prachtige tegels die u graag wilt laten verzagen tot tegelstroken? Wij hebben de beschikking over een werkplaats met diamantzagen waarmee we kaarsrechte tegelstroken kunnen zagen, indien u wilt zelfs met facetrand. Zo krijgt u een prachtige wand van uw mooie tegels, helemaal in de stijl die u zelf heeft gekozen. Kiest u voor de combinatie tegelstroken van 4, 7 en 10 cm of wilt u tegelstroken van 5, 10 of 15 cm? U kunt zelfs kiezen voor tegelstroken die allemaal dezelfde maat hebben, welke maat dan ook. Waar u ook voor kiest, het eindresultaat mag er zeker zijn als u uw tegelstroken laat zagen door Tegelplinten.com.

Haal- en brengservice van tegels en tegelstroken

Heeft u een partij tegels liggen waar u graag tegelstroken van wilt laten zagen maar heeft u geen mogelijkheid uw tegels langs te brengen? Woont u ver bij ons vandaan? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij halen uw tegels op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer bij u af, uiteraard gezaagd in tegelstroken van het door u gewenste formaat. Waar u ook woont in Nederland, voor vervoer berekenen wij nooit kosten. Dat is onze service. Wel zo gemakkelijk voor u!

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Wilt u meer weten over het laten zagen van tegelplinten? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top