skip to Main Content

Tegels zagen voor tegelplinten

Een tegelvloer heeft plinten nodig

Heeft u een prachtige tegelvloer en wilt u daar een paar mooie plinten bij? Laat dan uw overgebleven tegels zagen en u krijgt prachtige tegelplinten die perfect bij uw vloer passen. Een mooie tegelvloer met plinten van dezelfde tegels is altijd mooier dan een vloer met een plint van ander materiaal. Bovendien maakt een tegelvloer met plinten van de zelfde tegel een kamer optisch een stuk ruimer. Zo’n tegel plint maakt uw tegelvloer helemaal af en maakt de overgang van vloer naar muur netjes. Wat wilt u nog meer?

Laat uw tegels zagen tot mooie tegelplinten

In onze goed uitgeruste werkplaats kunt u uw tegels perfect laten zagen tot tegelplinten. Wij werken uitsluitend met zagen met diamantbladen en diamantknoppen dus u bent verzekerd van een uitstekend eindresultaat. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop, bij alles wat wij doen. Bovendien verlenen wij graag service: zo wordt uw bestelling niet alleen afgeleverd, maar worden uw tegels ook aan huis of bij uw bedrijf opgehaald. Wij leveren binnen zeven dagen. Wilt u uw bestelling sneller ontvangen? Dat kan met een spoedbestelling: dan leveren wij binnen 24 uur.

Prijs van tegels zagen

Heeft u besloten dat u uw tegels wilt laten zagen door Tegelplinten.com, dan wilt u natuurlijk ook weten wat dat ongeveer gaat kosten. Helaas kunnen wij daar op de website geen volledige informatie over geven. Tenslotte is elk materiaal anders en bestelt iedereen weer een ander volume. Wij baseren onze prijs op hardheid, dikte en maat van de tegel. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van het aantal lengtemeters dat gezaagd moet worden. Moet het snijvlak bijgekleurd worden omdat de toplaag van de tegel anders is dan de kern? Ook dat kan de prijs veranderen. Als u de kosten wilt weten van tegels zagen adviseren wij u daarom contact met ons op te nemen. Wij maken en snel een perfecte offerte voor u op!

Wilt u meer weten? Vraag dan nu een offerte aan! 

Back To Top