skip to Main Content

Tegels zagen

 

Tegels zagen voor tegelplinten

Heeft u een mooie tegelvloer laten leggen en wilt u daar een paar bijpassende plinten bij? Laat dan uw resterende tegels zagen en u krijgt prachtige tegelplinten die perfect bij uw vloer passen. Een tegelvloer met plinten van uw eigen bijpassende tegels is altijd mooier dan een vloer met plinten van een ander materiaal. Een tegelvloer met plinten van de zelfde tegel maakt een vloer optisch ook een stuk ruimer. Laat daarom uw tegels zagen voor bijpassende plinten bij uw vloer. Het maakt de uitstraling van uw vloer een stuk mooier.

Laat uw tegels zagen tot mooie tegelplinten

Wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats waar u uw tegels kunt laten zagen tot tegelplinten. Dat wordt uitsluitend gedaan met zagen met diamantbladen en diamantkoppen en dat betekent een uitstekend eindresultaat. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop, bij elke opdracht. Bovendien vinden wij service belangrijk: zo wordt uw bestelling niet alleen afgeleverd, maar worden uw tegels ook aan huis of bij uw bedrijf opgehaald. Wij leveren standaard binnen zeven dagen. Wilt u uw bestelling sneller ontvangen? Wij leveren met spoed binnen vierentwintig uur.

Prijs van tegels zagen

Wilt u uw tegels laten zagen door Tegelplinten.com, dan wilt u uiteraard ook weten wat dat ongeveer gaat kosten. Wij baseren onze prijs op hardheid, dikte en maat van de tegel. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van het aantal lengtemeters dat gesneden moet worden. Om die reden is het lastig een exacte prijs te geven. Tenslotte is elk materiaal anders en bestelt iedereen weer een ander volume. Als u extra bewerkingen wilt laten uitvoeren zoals het zagen van een facetrand of het bijkleuren van de bovenkant van de plint beïnvloedt dat ook de prijs.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top