Wij leveren aan bedrijven in Nederland en België

Tegels op maat

Tegels op maat laten zagen voor iedereen

Heeft u een tegelvloer in uw woning en wilt u daar graag plinten voor laten zagen? Wilt u een badkamer (laten) betegelen en wilt u daar diverse maten tegelstroken voor gebruiken? Wilt u de tegels voor uw toilet op maat laten zagen? Bij Tegelplinten.com is alles mogelijk. Hier kunt u tegels op maat laten zagen, in elke gewenste maat en van elk gewenst materiaal. Wij hebben een uitstekende plintenzagerij en tegelzagerij.  Onze goed uitgeruste werkplaats heeft machines met diamantbladen en diamantknoppen. Die zorgen voor een perfect eindresultaat.

Tegels zagen: kwaliteit tegen een scherpe prijs

Onze mensen hebben jarenlange ervaring in het op maat zagen van tegels. Wij werken met elke hardheid, dikte en maat tegel. Wij halen de tegels bij u op en brengen ze binnen zeven dagen weer retour – uiteraard op maat gezaagd. Heeft u wat meer haast met een opdracht? Wij halen en bezorgen zelfs binnen 24 uur. Uiteraard wel tegen een kleine meerprijs. Voor de kosten hoeft u het zeker niet te laten: onze prijzen zijn scherp. Vaste klanten krijgen een mooie prijs op maat, en voor grotere partijen rekenen wij altijd staffelprijzen. Vragen bel gerust?

De voordelen van tegels op maat laten zagen

Wilt u een mooie tegelvloer afwerken met prachtige plinten? Dan kunt u natuurlijk proberen zelf uw plinten te snijden of zagen. In de praktijk blijkt echter vaak dat de kern van een tegel een andere kleur heeft dan de toplaag. Dat staat niet zo mooi als u daar plinten van maakt. Wij kunnen de bovenkant van de plint echter meekleuren. Zodat de hele plint in de zelfde kleur is uitgevoerd. Desnoods met een mooi afbollend randje. Wilt u graag tegels laten zagen voor uw badkamer of toilet wand? Dan moeten de tegels wel perfect op elkaar aansluiten. Recht zagen is dan van groot belang. Dat kunt u beter door een expert laten doen. Zoals Tegelplinten.com.

Wilt u meer weten over tegels laten zagen?  Vraag dan nu een offerte aan!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en stroken
Tegelplinten en stroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking
Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice
Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN