skip to Main Content

Tegels laten zagen – perfect op maat

Tegels laten zagen? Dat kan bij Tegelplinten.com!

Tegels zagen is niet eenvoudig. Daar is niet iedereen even goed in. Als u verkeerd zaagt, krijgt u scheve tegelplinten of tegelstroken en dat is natuurlijk eeuwig zonde. Heeft u tegelplinten nodig of tegelstroken? Wilt u graag uw tegels laten zagen in een ander formaat? Dan kunt u uw tegels het best laten zagen door Tegelplinten.com. Wij zijn daar namelijk in gespecialiseerd. Wij hebben jarenlange ervaring en een grote werkplaats. Onze tegelzaag is uitgerust met diamantknoppen en diamantbladen. Daarmee weet u zeker dat het eindresultaat perfect zal zijn. Dus wilt u tegels laten zagen? Ga dan naar Tegelplinten.com.

Plinten van tegels laten zagen – succes verzekerd!

Als u een mooie tegelvloer hebt in uw woonkamer, badkamer, keuken of elders in het huis, dan wilt u natuurlijk wel dat die perfect afgewerkt is. Een tegelvloer zonder tegelplinten ziet er vaak uit alsof hij niet helemaal af is. U kunt dan tegels laten zagen tot plinten. Want een tegelvloer met plinten ziet er direct beter uit. Zeker als u die plinten laat zagen door een professional zoals Tegelplinten.com. Onze plinten zijn tot in de finesses afgewerkt. En de mooie tegelplinten die wij verzorgen maken uw ruimte optisch een stuk groter. Bovendien wordt uw vloer zo netjes in stijl afgewerkt.

Heeft u tegels over? Laat ze zagen tot plinten

Heeft u een prachtige tegelvloer gelegd of laten leggen? Wilt u die graag rondom laten afwerken met mooie plinten? Laat dan van de tegels die over zijn prachtige tegelplinten zagen. Daarmee ziet uw vloer er direct een stuk beter uit! Wij beschikken over de beste apparatuur. Niet alleen om uw tegels precies in de juiste maat te zagen. Maar ook om die plinten bijvoorbeeld bij te kleuren. Vaak is het namelijk zo dat de kern van een tegel een andere kleur heeft dan de toplaag die er op zit. Dat ziet er niet mooi uit. Daarom kleuren wij de bovenrand van de plint altijd bij. En als u wilt kunnen wij zelfs een mooie afbolling aan de tegelplint geven!

Tegels laten zagen: de prijs

Wilt u uw tegels laten zagen bij Tegelplinten.com? Dan kiest u voor een perfecte kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze prijzen zijn gebaseerd op hardheid, dikte en maat van de tegel. Uiteraard brengt bijkleuren en afbollen een kleine extra prijs met zich mee. Wilt u vaste klant worden? Dan krijgt u een mooie prijs op maat. Voor grotere partijen hebben wij mooie staffelprijzen. Wij halen uw tegels op en leveren ze – gezaagd en al – ook weer bij u af. Binnen zeven dagen. Wilt u ze sneller ontvangen? Geen probleem! Wij hebben ook een 24-uurs service.

Wilt u meer weten? Vraag dan nu een offerte aan! 

Back To Top