skip to Main Content

Tegels laten zagen tot plinten

Tegels laten zagen tot plinten? Dat kan bij Tegelplinten.com!

Tegels laten zagen tot plinten bij een professionele tegelzagerij is geen overbodige luxe. Tegels zagen is tenslotte geen eenvoudige klus. Als u het niet goed doet krijgt u scheve tegelplinten en dat doet enorm afbreuk aan uw mooie nieuwe tegelvloer. Heeft u tegelplinten nodig? Dan helpen wij u graag. Onze tegelzagerij is uitgerust met zagen met diamantbladen en diamantkoppen. Daarmee bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.

Tegels laten zagen tot plinten is altijd een succes

Heeft u een nieuwe tegelvloer laten leggen in uw keuken, badkamer of woonkamer? Dan wilt u uiteraard dat die er prachtig uit ziet. Een onafgewerkte tegelvloer zonder tegelplinten kan een ergernis worden. Een mooie vloer met plinten is altijd mooier. Het maakt uw kamer, keuken of badkamer optisch een stuk ruimer maar het ziet er ook heel verzorgd uit. Zeker als u er voor kiest tegels te laten zagen tot plinten door een professioneel bedrijf. Dat wordt een tegelvloer waar u trots op kunt zijn!

Plinten laten zagen van overgebleven tegels

Heeft u een mooie nieuwe tegelvloer laten leggen of zelf gelegd en wilt u die graag afwerken met bijpassende tegelplinten? Laat dan van uw overgebleven tegels plinten op maat zagen en uw vloer ziet er perfect uit! Wij hebben de beschikking over een werkplaats met de beste apparatuur met diamantbladen en diamantknoppen. Daarmee kunnen we uw tegelplinten nauwkeurig zagen en een uitstekende kwaliteit leveren.

Tegelplinten laten zagen tot plinten: de prijs

Wilt u uw tegels laten zagen tot plinten bij Tegelplinten.com? Een goed idee want dan kiest u voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. De prijzen zijn gebaseerd op maat, dikte en hardheid van uw tegels en zijn vaak beter dan onze concurrent. We hebben bovendien een haal- en brengservice en leveren binnen zeven dagen – of indien u dat wenst zelfs binnen vierentwintig uur.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top