skip to Main Content

Tegelplinten Zwolle

Tegelplinten – Zwolle

Heeft u net een mooie nieuwe tegelvloer laten leggen en wilt u graag bijpassende tegelplinten? Zwolle is één van de plaatsen in Nederland waar wij uw overgebleven tegels kunnen komen ophalen om ze te laten verzagen tot tegelplinten die exact bij uw vloer passen. Met een werkplaats tot onze beschikking met messcherpe diamantzagen kunnen wij uw tegelplinten in een razendsnel tempo kaarsrecht afzagen. Omdat we in zeer korte tijd veel tegels verzagen hebben we een grote zaagcapaciteit en dat betekent dat we de prijzen zeer betaalbaar kunnen houden. Zo ontvangt u een uitstekende kwaliteit tegelplinten tegen een zeer goede prijs.

Tegelplinten van uitstekende kwaliteit

Wij kunnen uw tegels niet alleen kaarsrecht en snel verzagen tot tegelplinten of tegelstroken, we bieden bovendien een uitstekende service. Zo kunnen wij de randen van uw tegelplinten bijkleuren in exact dezelfde kleur als de toplaag van de tegels als tijdens het zagen blijkt dat de kern van uw tegels een andere kleur heeft. Ook kunnen wij, indien u dat wenst, een mooie facetrand aanbrengen op uw tegelplinten of een mooie afgeronde kant. Zo heeft u tegelplinten van uw eigen overgebleven tegels in een professionele stijl, die prachtig zal staan bij uw nieuwe tegelvloer in de woonkamer, keuken of elders in huis.

Tegelplinten of tegelstroken

Met onze geavanceerde apparatuur kunnen wij elke soort tegel verzagen in iedere gewenste maat. Natuurlijk kunt u bij ons niet alleen tegelplinten laten zagen, maar bijvoorbeeld ook tegelstroken van uw eigen tegels. Tegelstroken worden in een combinatie gezaagd van drie verschillende maten. Die kunt u gebruiken voor het bekleden van de wanden in bijvoorbeeld uw badkamer of keuken. Tegelplinten zagen wij standaard in een hoogte van 7 cm. Tegelstroken worden in de combinatie maten 4, 7 en 10 cm gezaagd of in 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk kunt u ook een andere maat tegelplinten of tegelstroken laten zagen, geheel naar eigen wens.

Haal- en brengservice Tegelplinten Zwolle

Woont u in Zwolle en wilt u graag uw tegelplinten of tegelstroken bij ons laten zagen? Wij halen uw tegels in Zwolle op en leveren ze een week later weer netjes af bij u aan huis, uiteraard gezaagd in tegelplinten of tegelstroken. Als u geen eigen vervoer heeft of simpelweg geen tijd heeft om uw tegels te brengen of uw tegelstroken of tegelplinten op te halen regelen wij het vervoer graag voor u.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top