skip to Main Content

Tegelplinten Zoetermeer

Tegelplinten – Zoetermeer

Heeft u een mooie nieuwe tegelvloer laten leggen en bent u op zoek naar een bedrijf voor het laten zagen van bijpassende tegelplinten? Zoetermeer is één van de plaatsen in Nederland waar wij uw tegels komen ophalen om ze in de werkplaats te laten verzagen tot tegelplinten. Uiteraard leveren wij de keurig recht gezaagde tegelplinten ook weer bij u thuis af, zodat u verder geen omkijken meer heeft naar het vervoer. Wij kunnen uw tegels tegen een zeer betaalbare prijs voor u verzagen. Onze werkplaats heeft een grote zaagcapaciteit en dat betekent dat wij onze prijzen laag kunnen houden.

Tegelplinten laten zagen

Zelf tegelplinten zagen van overgebleven tegels, het kan, maar het is niet eenvoudig om uw tegels mooi recht af te zagen. Bovendien hebben sommige tegels een andere kleur in de kern en dat probleem kunt u waarschijnlijk niet zelf oplossen. Beter is het om een professional in te schakelen die het in een wip voor u regelt. Zeker als dat ook nog eens tegen een heel betaalbare prijs is. Wij werken met de beste apparatuur en zorgen er voor dat uw tegelplinten er tip top uitzien. Eventueel met een bijgekleurde rand, een mooie facetrand of een afgeronde kant tegen een kleine meerprijs.

Tegelplinten of tegelstroken

U kunt bij ons niet alleen tegelplinten laten zagen, maar ook tegelstroken van diverse breedtes. Voor uw badkamer muur bijvoorbeeld, of voor in de keuken of in het toilet. Tegelplinten hebben bij ons een standaardmaat van 7 cm, tegelstroken kunt u standaard laten zagen in de combinatie maten 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen een andere maat te laten zagen, wij verzorgen het graag. De professionele zagen met diamantbladen en diamantknoppen die wij gebruiken kunnen alles aan en hebben een grote zaagcapaciteit.

Haal- en brengservice tegelplinten Zoetermeer

Woont u in Zoetermeer en wit u graag uw tegels bij ons laten verzagen tot tegelplinten of tegelstroken? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze een week later netjes in plinten of stroken gezaagd weer bij u af. Handig als u zelf geen vervoer kunt regelen of als u simpelweg geen tijd heeft om om tegels te brengen of uw tegelplinten of tegelstroken te komen ophalen.

 

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top