skip to Main Content

TEGELPLINTEN ZIERIKZEE

Tegelplinten – Zierikzee

Heeft u tegelplinten nodig voor uw nieuwe tegelvloer? Zierikzee is één van de plaatsen in Nederland waar wij uw tegels ophalen om ze een week later weer af te leveren als perfect op maat gesneden tegelplinten. Met een werkplaats met professionele diamantzagen tot onze beschikking hebben wij een grote zaagcapaciteit en dat betekent dat wij in korte tijd veel tegels kunnen verwerken. Dat heeft als voordeel dat onze tegelplinten heel betaalbaar zijn.

Tegelstroken of tegelplinten

Heeft u pas een nieuwe tegelvloer laten leggen of moet u dat nog doen? Dan is het natuurlijk geweldig als u bijpassende plinten heeft, gemaakt van dezelfde tegels als die voor uw vloer gebruikt zijn. Bij ons kunt u die tegelplinten laten zagen. Tegelplinten worden standaard geleverd met een hoogte van 7 cm. Wilt u liever een andere maat, dan kan dat natuurlijk ook. Ook kunnen wij het zagen van tegelstroken verzorgen. Die zijn standaard leverbaar in 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Wilt u liever een andere combinatie? Dat kan natuurlijk ook altijd.

Uitstekende kwaliteit tegelplinten

Als u bij ons tegelplinten laat zagen bent u verzekerd van een goede kwaliteit. Niet alleen zagen de diamantzagen uw tegels kaarsrecht tot tegelplinten of -stroken, wij verzorgen ook het eventuele bijkleuren. Sommige tegels hebben namelijk een andere kernkleur dan de toplaag. Voor ons is dat geen enkel probleem. Wilt u ook graag een mooie facetrand of afgeronde kant laten aanbrengen op uw tegelplinten? Ook dat doen wij graag. Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Haal- en brengservice tegelplinten Zierikzee

Woont u in Zierikzee en wilt u graag bij ons uw tegelplinten of tegelstroken laten zagen van uw eigen tegels? Wij halen uw tegels geheel bij u op. Binnen een week leveren wij ze netjes op maat gezaagd weer bij u af. Handig als u geen tijd heeft om uw tegels bij ons langs te brengen of als u geen vervoer heeft om dat te verzorgen.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top