skip to Main Content

Tegelplinten Zeist

Tegelplinten – Zeist

Zoekt u een professioneel bedrijf dat uw tegels kan verzagen tot tegelplinten? Zeist is één van de plaatsen in Nederland waar u kunt profiteren van onze haal- en brengservice. Wij halen uw tegels op aan huis en leveren ze een week later bij u thuis af in keurig recht afgezaagde tegelplinten. Gezaagde tegelplinten van uw eigen tegels staan natuurlijk mooi als u net een nieuwe tegelvloer heeft laten leggen. Het laten zagen van tegelplinten kan bij ons tegen een zeer betaalbare prijs omdat onze diamantzagen beschikken over een grote zaagcapaciteit.

Tegelplinten van een perfecte kwaliteit

Wij hebben een professionele werkplaats tot onze beschikking met geavanceerde zagen met diamantkoppen en diamantbladen. Daarmee zagen wij uw tegelplinten kaarsrecht af. Blijkt tijdens het zagen dat uw tegels in de kern een andere kleur hebben dan de toplaag? Dat is geen enkel probleem. Wij kleuren de gezaagde rand netjes bij in exact de zelfde kleur als de toplaag. Wilt u graag een facetrand laten aanbrengen op uw tegelplinten of een afgeronde kant? Ook dat is voor ons geen enkel probleem.

Tegelplinten.com | Koen van Vlijmen
Tegelplinten.com | Koen van Vlijmen
Tegelplinten.com | Koen van Vlijmen

Tegelplinten en tegelstroken

Met de geavanceerde diamantzagen die wij gebruiken kunnen wij niet alleen kaarsrechte tegelplinten zagen, maar ook tegelstroken in diverse maten. Zo kunt u kiezen uit tegelstroken van 4, 7 en 10 cm of tegelstroken van 5, 10 en 15 cm. Wilt u tegelplinten laten zagen? De standaardmaat die wij voeren voor tegelplinten is 7 cm. Wilt u een andere maat tegelplinten laten zagen, dan kan dat natuurlijk ook. Hetzelfde geldt voor de combinatie maten van onze tegelstroken. Wij leveren ze graag op maat.

Haal- en brengservice tegelplinten Zeist

Woont u in Zeist en wilt u graag gebruik maken van onze haal- en brengservice? Laat het ons weten! Wij halen uw tegels op en leveren ze een week later weer bij u af, kaarsrecht gezaagd in tegelplinten of tegelstroken in de maat die u heeft besteld. Onze haal- en brengservice is handig als u zelf geen vervoer heeft of geen tijd heeft om uw tegels bij ons langs te brengen of uw tegelplinten of tegelstroken weer op te komen halen.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten.com | Koen van Vlijmen

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Tegelplinten.com | Koen van Vlijmen

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Tegelplinten.com | Koen van Vlijmen

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top