Wij leveren aan bedrijven in Nederland en België

Tegelplinten zagen van tegels die over zijn

Tegelplinten laten zagen

Tegelplinten laten zagen? Dat kan bij Tegelplinten.com!

Tegelplinten zagen is geen eenvoudige klus. Niet iedereen kan dat even goed. Als u het niet goed doet krijgt u scheve tegelplinten en dat doet enorm afbreuk aan uw mooie nieuwe tegelvloer. Heeft u tegelplinten nodig? Dan kunt u deze het best uw laten zagen. Wij zijn daarin gespecialiseerd. Onze tegelzagerij is uitgerust met zagen met diamantbladen en diamantknoppen. Daarmee bent u verzekerd van een perfect eindresultaat. Uw vloer zal er beter uitzien als u uw tegelplinten laat zagen bij Tegelplinten.com.  Niets voor niets dat we het zo druk hebben. Vragen bel gerust?

Plinten van tegels laten maken: altijd een succes

Heeft u een mooie tegelvloer laten leggen in uw woonkamer of badkamer? Dan wilt u natuurlijk dat die er zo perfect mogelijk uit ziet. Een tegelvloer zonder plinten ziet er onafgewerkt uit. Een tegelvloer met tegelplinten is altijd mooier. Zeker als u de tegelplinten laat zagen door een professioneel bedrijf. Een tegelvloer met tegelplinten ziet er bovendien ruimer uit en is helemaal in stijl afgewerkt. Dat wordt een tegelvloer waar u trots op kunt zijn!

Laten zagen van de tegels die over zijn

Heeft u een mooie tegelvloer gelegd of laten leggen en wilt u deze graag afwerken met mooie tegelplinten? Laat van de tegels die over zijn dan mooie tegelplinten zagen. Dat ziet er altijd perfect uit! Wij hebben de beschikking over de beste apparatuur met diamantbladen en diamantknoppen, die erg nauwkeurig zijn en perfecte kwaliteit afleveren. Wij kunnen uw tegels zelfs bijkleuren als de toplaag anders blijkt te zijn dan de kern. En als u wilt, kunnen wij de bovenkant van de tegelplint ook mooi afbollen. Zo zien uw tegelplinten en uw tegelvloer er helemaal professioneel uit!
Meer info nodig, bel gerust voor een goed advies

Tegelplinten laten zagen: de prijs

Als u ervoor kiest uw tegelplinten te laten zagen bij Tegelplinten.com kiest u voor kwaliteit voor een scherpe prijs. Onze prijzen zijn gebaseerd op hardheid, dikte en de maat van de tegel en zijn vaak scherper dan onze concurrent. Onze vaste klanten krijgen bovendien een vaste prijs op maat, voor grotere partijen gelden staffelprijzen. We hebben een haal- en brengservice en leveren binnen zeven dagen. Wilt u sneller geleverd hebben? Geen probleem. Wij leveren zelfs binnen 24 uur. Uiteraard tegen een kleine meerprijs.

Wilt u meer weten? Vraag dan nu een offerte aan!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en stroken
Tegelplinten en stroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking
Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice
Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN