skip to Main Content

TEGELPLINTEN VLISSINGEN

Tegelplinten – Vlissingen

Heeft u sinds kort een nieuwe tegelvloer en wilt u graag bijpassende tegelplinten? Vlissingen is één van de plaatsen waar wij geheel uw tegels kunnen komen ophalen, om ze een week later in tegelplinten gezaagd bij u retour te brengen. Wij hebben de beschikking over een ruime werkplaats met professionele diamantzagen die uw tegels kaarsrecht af kunnen zagen, precies op de juiste maat. Dat kan tegen een zeer betaalbare prijs, omdat onze zagen een grote capaciteit hebben en daardoor veel plinten tegelijk kunnen zagen.

Laat tegelplinten of tegelstroken zagen

Woont u in Vlissingen en wilt u graag tegelplinten laten zagen voor uw nieuwe tegelvloer of wilt u graag uw tegels laten verzagen tot tegelstroken voor bijvoorbeeld uw badkamer? Dan verzorgen wij dat graag voor u. Wij hanteren standaard zaagmaten zowel onze tegelplinten als tegelstroken. Zo kunt u tegelstroken laten zagen van 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Wilt u liever een andere maat? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Het zelfde geldt voor onze tegelplinten. Die zijn standaard 7 cm, maar ook die kunt u op een andere maat laten zagen.

Uitstekende kwaliteit tegelplinten of -stroken

Als u uw tegelplinten of tegelstroken door ons laat zagen bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Niet alleen zagen onze machines uw tegels kaarsrecht af, uw tegels kunnen ook worden bijgekleurd. Dat is bijvoorbeeld nodig als uw tegels een andere kernkleur hebben dan de toplaag. Als de tegel doormidden gezaagd wordt ziet u kleurverschil. Is dat bij uw tegels het geval, dan kleuren wij de bovenkant van uw tegelplinten netjes bij in exact dezelfde kleur. Wilt u de randen van uw tegelplinten ook graag afgerond of met een facetrand? Ook dat is bij ons mogelijk.

Haal- en brengservice tegelplinten Vlissingen

Als u in Vlissingen woont en graag uw tegels wilt laten verzagen tot tegelplinten of tegelstroken, dan halen wij uw tegels bij u op. Wilt u uw gezaagde tegelplinten thuisbezorgd krijgen? Ook dat is geen enkel probleem. Wij hebben een haal- en brengservice, ook naar Vlissingen. Dat kan handig zijn als u geen tijd heeft om uw tegels zelf naar ons toe te brengen, of als u zelf geen vervoer heeft om uw tegels te halen en brengen.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top