skip to Main Content

Tegelplinten Utrecht

Tegelplinten – Utrecht

Zoekt u naar een professioneel bedrijf voor het laten zagen van tegelplinten? Utrecht is één van de steden waar wij uw tegels op kunnen halen om ze te laten verzagen tot tegelplinten. Wij hebben de beschikking over een professionele werkplaats met geavanceerde apparatuur waarmee we binnen zeer korte tijd uw tegels kunnen verzagen tot het gewenste aantal tegelplinten of tegelstroken. De diamantzagen werken secuur en zagen uw plinten kaarsrecht af. Met onze grote zaagcapaciteit kunnen wij de prijzen laag houden en dat scheelt direct in uw portemonnee!

Tegelplinten of tegelstroken

Woont u in Utrecht, heeft u tegels over van uw tegelvloer en wilt u daar graag tegelplinten van laten zagen? Heeft u tegels gekocht om die te laten verzagen tot tegelstroken van een verschillend formaat voor uw badkamer wand? Wat u ook wilt, wij helpen u graag met het verzagen van uw tegels. Onze tegelplinten worden standaard geleverd in 7 cm, bij tegelstroken kunt u kiezen tussen een combinatie van 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw tegels in een andere maat te laten zagen. De keuze is geheel aan u!

Hoge kwaliteit tegelplinten of tegelstroken

Met de geavanceerde diamantzagen die wij gebruiken om uw tegels te zagen bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Daarnaast bieden wij ook nog extra service. Blijkt tijdens het zagen dat uw tegels een anders gekleurde kern hebben dan de toplaag, dan kunnen wij de randen van uw tegelplinten netjes bijkleuren in de zelfde kleur als de toplaag. Wilt u graag bijzondere randen op uw tegelplinten? Dan kunnen wij een facetrand of afgeronde kant verzorgen tegen een kleine meerprijs.

Haal- en brengservice tegelplinten Utrecht

Wilt u graag uw tegels laten verzagen tot tegelstroken of tegelplinten en woont u in Utrecht? Wij halen uw tegels graag voor u op en brengen ze uiterlijk een week later netjes verzaagd weer bij u af, uiteraard in exact de juiste maat en kleur.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top