skip to Main Content

Tegelplinten Tilburg

Tegelplinten – Tilburg

 

Heeft u een nieuwe tegelvloer laten leggen in uw woonkamer of elders in het huis en mist u nog bijpassende tegelplinten? Tilburg is één van de plaatsen waar wij uw tegels komen ophalen om ze in strak gezaagde tegelplinten weer retour te kunnen brengen. Wij hebben de beschikking over een moderne werkplaats met geavanceerde diamantzagen en kunnen elke tegels verzagen tot een prachtige tegelplint of tegelstrook. Onze machines hebben een grote zaagcapaciteit en dat ik ook in uw voordeel: zo houden wij de prijzen laag.

Hoge kwaliteit tegelplinten

Welke tegels u ook heeft liggen, wij kunnen ze altijd zonder enig probleem verzagen in kaarsrechte tegelplinten van hoge kwaliteit. Onze machines kunnen niet alleen elke tegel aan, wij kunnen ook uw tegels bijspuiten of bijwerken op uw verzoek. Zo hebben sommige tegels een andere kleur in de kern dan de toplaag en werken wij ze exact op kleur bij. Na afloop ziet u daar niets meer van. Ook kunnen wij uw tegelplinten op een bijzondere manier bijwerken door ze bijvoorbeeld een afgeronde kant te geven of een facetrand.

Tegelplinten of tegelstroken

Woont u in Tilburg en wilt u geen tegelplinten bestellen maar tegelstroken voor uw badkamer- of keukenmuur? Ook dat is bij ons mogelijk. We leveren tegelstroken in de standaardmaten 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Tegelplinten zagen wij standaard op 7 cm. Natuurlijk heeft u altijd de mogelijkheid om uw tegelstroken of tegelplinten in een andere maat te laten zagen. U kunt daarvoor zelf aangeven wat uw wensen zijn. Voor een andere maat dan de standaard maat betaalt u een kleine meerprijs.

Haal- en brengservice tegelplinten Tilburg

Woont u in Tilburg en wilt u graag tegelplinten of tegelstroken laten zagen? Wij halen uw tegels graag geheel thuis bij u op en leveren ze na een week geheel verzaagd weer netjes thuis bij u af, ook geheel . Handig als u geen vervoer heeft en dat lastig kunt regelen of als u geen tijd heeft om zelf uw tegels te komen brengen en halen!

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top