skip to Main Content

TEGELPLINTEN TERNEUZEN

Tegelpinten – Terneuzen

Wilt u graag uw tegels laten verzagen tot Tegelplinten? Terneuzen is één van de plaatsen waar wij uw tegels op komen halen om een week later uw op maat gezaagde tegelplinten weer te komen afleveren. Wij hebben een professionele werkplaats tot onze beschikking met een aantal professionele diamantzagen. Daarmee zagen wij uw tegels in een mum van tijd tot prachtig rechte tegelplinten – of indien u dat wilt tot tegelstroken. De zaagmachines hebben een grote zaagcapaciteit en dat betekent dat wij snel een grote hoeveelheid tegels kunnen laten verzagen. Daarmee blijven one prijzen heel betaalbaar.

Tegelplinten of -stroken laten zagen

Bent u woonachtig in Terneuzen en wilt u graag uw tegels laten verzagen tot tegelplinten of tegelstroken? Wij verzorgen het graag! Met de professionele diamantzagen in onze werkplaats kunnen uw tegelplinten of -stroken exact op maat gesneden worden. Onze standaard zaagmaat voor tegelplinten is 7 cm, maar natuurlijk mag u ook een eigen maat opgeven als dat beter past bij uw vloer of inrichting. De standaardmaten voor tegelstroken zijn 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk geldt ook dan dat u zelf ook een combinatie van zaagmaten mag opgeven.

Tegelplinten en tegelstroken van hoge kwaliteit

Wij zagen veel verschillende soorten tegels. Soms komt het wel eens voor dat de kern van een tegel een andere kleur heeft dan de toplaag van de tegel. Is dat bij u ook het geval? Geen probleem. Wij kleuren de rand graag bij in exact dezelfde kleur als de toplaag van de tegel. Ook kunnen wij een mooie facetrand of afgeronde kant aanbrengen op uw tegelplinten. Zo worden uw tegelplinten nog mooier en kunt u uw tegelvloer prachtig afwerken.

Haal- en brengservice tegelplinten Terneuzen

Wij hebben een haal- en brengservice. Ook als u in Terneuzen woont halen wij uw tegels bij u op en leveren wij ze een week later weer af in de vorm van tegelplinten of tegelstroken. Zo hoeft u zelf geen vervoer te regelen waarmee u uw tegels bij ons kunt brengen en kunt u gewoon thuis wachten tot ze gebracht worden in netjes op maat gesneden tegelplinten van een uitstekende kwaliteit.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top