skip to Main Content

Tegelplinten Tegelstroken Baarle Nassau

Wij leveren tegelplinten en tegelstroken in Baarle Nassau

Woont u in Baarle Nassau en omgeving en wilt u uw tegels laten verzagen tot tegelplinten of tegelstroken? Bij Tegelplinten.com zagen we uw tegels in ieder gewenst formaat. We hebben de beschikking over een moderne werkplaats met de nieuwste machines en werken uitsluitend met de beste diamantbladen- en koppen. Zo krijgt u strakke plinten die uw tegelvloer helemaal afmaken of tegelstroken die zo uit de tegelfabriek lijken te komen.

Tegelplinten laten zagen in Baarle Nassau

Ook als u in Baarle Nassau woont kunt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com. Wij verzagen uw tegels al dan niet met een facetrand of afgeronde kant. Ook kunt u ze gewoon recht laten afzagen. Heeft u tegels met een andere kern dan de toplaag? Dan kunnen wij de randen van uw tegels perfect in kleur afwerken en uw tegels in de juiste kleur spuiten. De standaard hoogte van een tegelplint is 7 cm, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een ander formaat zoals een hogere plint.

Tegelstroken laten zagen in Baarle Nassau

Ook tegelstroken kunt u door ons laten zagen als u in Baarle Nassau woont. U kunt kiezen in de standaard maatcombinaties van 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm tegelstroken. Uiteraard kunt u ook andere formaten tegelstroken laten zagen. Tegelstroken van maar één maat is bijvoorbeeld ook een optie. Ook tegelstroken kunnen worden voorzien van een facetrand, net zoals tegelplinten.

Prijzen van tegelplinten of tegelstroken in Baarle Nassau

Tegelplinten.com levert altijd kwaliteit tegen een verrassend lage prijs. Omdat we werken met de nieuwste machines kan iedere tegel in één keer verzaagd worden tot het gewenste aantal tegelplinten of tegelstroken dat per tegel haalbaar is. Daardoor hebben we een grote zaagcapaciteit en dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Onze prijzen zijn gebaseerd op de hardheid, dikte en de maat van de tegel. Natuurlijk bepalen de lengtemeters de uiteindelijke prijs. Wordt u vaste klant bij Tegelplinten.com? Dan kunt u rekenen op extra aantrekkelijke staffelprijzen.

Wij halen en brengen in Baarle Nassau

Woont u in Baarle Nassau en wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie over tegelplinten of tegelstroken in Baarle Nassau?

Wilt u meer informatie over Tegelplinten of Tegelstroken Baarle Nassau? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of meer informatie over prijzen, levertijden en andere zaken.

Een bestelling plaatsen voor tegelplinten of tegelstroken in Baarle Nassau?

Wilt u graag uw tegelplinten of tegelstroken laten zagen door Tegelplinten.com? Een goed idee! Plaats direct een bestelling voor het laten zagen van kaarsrechte tegelplinten of tegelstroken in het door u gekozen formaat.

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top