skip to Main Content

Tegelplinten Soest

Tegelplinten – Soest

Zoekt u een professioneel bedrijf voor het laten zagen van tegelplinten? Soest is één van de plaatsen waar wij tegels ophalen om ze te verzagen tot tegelplinten. Met de beschikking over een werkplaats met professionele diamantzagen zorgen wij er voor dat uw tegels kaarsrecht worden afgezaagd in het door u gewenste formaat tegelplinten. Omdat we met deze apparatuur snel kunnen werken hebben we een grote zaagcapaciteit en dat betekent dat wij onze prijzen zeer betaalbaar kunnen houden.

Tegelplinten en tegelstroken

Woont u in Soest en heeft u tegels liggen waar u graag tegelplinten van laat zagen? Wij verzorgen het graag voor u. Natuurlijk kunt u ook tegels laten zagen in tegelstroken, voor het bekleden van de wanden in bijvoorbeeld uw badkamer, keuken of toilet. Tegelplinten zagen wij standaard op 7 cm hoogte. Wilt u liever een hogere of lagere tegelplint? Dat is natuurlijk geen enkel probleem, dat verzorgen wij graag voor u. Tegelstroken zagen wij standaard in de combinatiematen 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk kunt u ook bij tegelstroken kiezen voor een ander formaat.

Tegelplinten van een uitstekende kwaliteit

Als u tegelplinten wilt laten zagen door een professioneel bedrijf verwacht u natuurlijk wel kwaliteit. Die kunnen wij u ook garanderen. Blijkt bijvoorbeeld tijdens het zagen dat uw tegels in de kern een andere kleur hebben dan de toplaag, dan kunnen wij de randen zonder problemen in exact dezelfde kleur als de toplaag van de tegel kleuren. Wilt u graag een mooi afgewerkte rand op uw tegelplinten aan laten brengen? Ook dat is geen enkel probleem. Wij verzorgen graag een mooie facetrand of afgeronde kant op uw tegelplinten om ze net dat kleine beetje extra uitstraling te geven.

Haal- en brengservice tegelplinten Soest

Woont u in Soest en heeft u tegels liggen die u graag wilt laten verzagen tot tegelplinten of tegelstroken? Wij halen uw tegels graag bij u op in Soest en leveren ze een week later weer af, perfect gezaagd tot tegelstroken of tegelplinten. Heeft u geen eigen vervoer of heeft u gewoon geen tijd om uw tegels bij ons langs te brengen om ze te laten verzagen tot tegelplinten of tegelstroken of kunt u deze niet komen ophalen? Neem dan contact met ons op en wij regelen het vervoer.

 

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top