skip to Main Content

Tegelplinten Sittard

Tegelplinten – Sittard

Zoekt u een professional om uw tegels te laten verzagen tot tegelplinten? Sittard is één van de plaatsen waar wij uw tegels kunnen komen ophalen om ze te laten verzagen tot de door u gewenste maat tegelplinten of tegelstroken. In de werkplaats die wij tot onze beschikking hebben staan geavanceerde diamantzagen die kaarsrechte tegelplinten en tegelstroken zagen in zeer korte tijd. Door de snelheid van onze professionele machines hebben wij een grote zaagcapaciteit en dat houdt onze prijzen erg betaalbaar. Natuurlijk merkt u dat direct in uw portemonnee.

Tegelplinten van een hoge kwaliteit

Met de door ons gebruike zagen met diamantkoppen en diamantbladen wordt iedere tegel kaarsrecht afgezaagd op het formaat dat u gekozen heeft. Heeft u tegels aangeleverd die in de kern een andere kleur bevatten dan de kleur op de toplaag? Dat is geen enkel probleem, wij werken de randen netjes bij in exact de zelfde kleur als de toplaag. Als u graag wilt dat uw tegelplinten mooie randen krijgen kunnen wij daar ook voor zorgen. Wij zagen zowel facetranden als afgeronde kanten op uw tegelplinten indien u dit wenst.

Tegelplinten of tegelstroken

Woont u in Sittard? Of u uw tegels nu wilt laten verzagen in tegelplinten of tegelstroken, bij ons kan het allebei. Voor het laten zagen van tegelplinten hanteren wij een standaardmaat van 7 cm. Wilt u door ons tegelstroken laten zagen? Dan bieden wij standaard combinatiematen van 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk kunt u bij zowel tegelplinten als tegelstroken ook kiezen voor een ander formaat – tegen een kleine vergoeding.

Haal- en brengservice tegelplinten Sittard

Woont u in Sittard en wilt u graag tegelplinten of tegelstroken laten zagen van uw tegels maar beschikt u niet over eigen vervoer of heeft u domweg geen tijd om uw tegels te brengen? Dan halen wij ze voor u op. Natuurlijk kunnen wij uw op maat gezaagde tegelplinten of tegelstroken ook weer bij u afleveren een week later. Zo bent u verzekerd van goede kwaliteit en een uitstekende service.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top