Wij leveren aan bedrijven in Nederland en België

Tegelplinten ’s Hertogenbosch

Zoekt u een professioneel bedrijf waar u uw tegels kunt laten verzagen tot tegelplinten? ’s Hertogenbosch is één van de plaatsen in Nederland waar u kunt profiteren van onze haal- en brengservice. Zo halen wij uw tegels op aan huis, om ze een week later in kaarsrechte tegelplinten weer bij u af te leveren, uiteraard ook . Als u een prachtige nieuwe tegelvloer heeft en u wilt graag bijpassende plinten en u heeft nog tegels over, dan regelen wij dat graag voor u. Uw vloer zal er direct veel mooier uitzien. Tegelplinten ’s Hertogenbosch voor als het echt goed moet zijn.

Tegelplinten of tegelstroken

In de uitgebreide werkplaats met zagen met diamantbladen en diamantkoppen kunnen wij binnen een korte tijd grote partijen tegelplinten zagen in een perfecte kwaliteit. Door onze grote zaagcapaciteit kunnen wij onze prijzen zeer betaalbaar houden. Ook u kunt daar direct van profiteren! Wilt u graag tegelplinten laten zagen of tegelstroken voor bijvoorbeeld uw badkamer wand, dan regelen wij dat graag. Onze tegelplinten worden standaard geleverd in 7 cm hoogte. Tegelstroken leveren we in de combinaties 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Uiteraard leveren we ook afwijkende maten indien u dat wilt. Laat u goed adviseren

Tegelplinten en tegelstroken van een uitstekende kwaliteit

Met de professionele diamantzagen die wij op de werkplaats hebben staan bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast bieden wij extra service op diverse gebieden. Bijvoorbeeld met het bijkleuren van de rand van uw tegelplinten als de kern van uw tegels uit een andere kleur blijkt te bestaan dan de toplaag. Ook kunt u uw tegels laten voorzien van een extra mooie rand zoals een afgeronde kant of een facetrand. Vraag naar de mogelijkheden!

Haal- en brengservice in ’s tegelplinten Hertogenbosch

Woont u in ’s Hertogenbosch en wilt u graag gebruik maken van onze haal- en brengservice? Meld dat dan direct! Wij halen uw tegels op en komen ze een week later weer afleveren, netjes in kaarsrechte tegelplinten of tegelstroken gezaagd, exact zoals gevraagd. Handig als u zelf geen vervoer heeft of geen tijd heeft om ze te komen brengen of halen.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en stroken
Tegelplinten en stroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking
Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice
Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN