skip to Main Content

Tegelplinten Roosendaal

Tegelplinten – Roosendaal

Heeft u een nieuwe tegelvloer laten leggen en wilt u die graag completeren met bijpassende tegelplinten? Roosendaal is één van de plaatsen waar wij uw overgebleven tegels ophalen om er in onze werkplaats tegelplinten van te zagen. Wij beschikken over geavanceerde diamantzagen die uw tegels niet alleen kaarsrecht afzagen, maar dat ook snel doen. Daarmee hebben ze een grote zaagcapaciteit en dat scheelt direct in uw portemonnee. Zo heeft u niet alleen  scherp afgezaagde tegelplinten maar kunt u tevens profiteren van een zeer betaalbare prijs.

Tegelplinten en tegelstroken van hoge kwaliteit

Welke soort tegel u ook heeft, wij hebben de apparatuur om er strak gezaagde tegelplinten van te zagen. Ook als u tegels aanlevert die in de kern een andere kleur hebben dan de toplaag van de tegel zorgen wij er voor dat uw tegels er strak uitzien. Wij kunnen uw tegelplinten namelijk in exact de zelfde kleur bijkleuren, zodat u het verschil niet ziet. Wilt u graag uw tegelplinten mooi afgewerkt hebben met een bijzondere rand? Wij kunnen er een afgeronde kant aan zagen of er zelfs een facetrand op aanbrengen. Zo heeft u een prachtige tegelplint van uw eigen tegels, exact zoals u wilt.

Tegelplinten of tegelstroken laten zagen

Bij Tegelplinten kunt u niet alleen tegelplinten laten zagen, maar ook tegelstroken voor bijvoorbeeld de wand van uw badkamer. Onze professionele zaagmachines zagen uw tegels in tegelstroken in de standaardmaten van 4, 7 of 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Uiteraard kunt u zelf ook een maat aangeven waarin u uw tegelstroken wilt laten zagen. Wilt u bij ons uw tegelplinten laten zagen? Dat kan in de standaardmaat van 7 cm, maar ook hier geldt dat een andere maat tegelplint altijd mogelijk is. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Haal- en brengservice tegelplinten Roosendaal

Tegelplinten heeft een haal- en brengservice. Ook als u in Roosendaal woont kunnen wij uw tegels ophalen op het moment dat het u uitkomt. Een week later brengen wij ze dan netjes gezaagd in tegelplinten of tegelstroken terug, uiteraard volledig in overleg. Handig als u zelf weinig tijd heeft of niet de beschikking heeft over eigen vervoer.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top