skip to Main Content

Tegelplinten Roermond

Tegelplinten – Roermond

Zoekt u een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het zagen van tegelplinten? Roermond is één van de plaatsen waar wij uw tegels ophalen om ze te verzagen tot tegelplinten in het formaat dat u wenst. In de professionele werkplaats die wij tot onze beschikking hebben met de geavanceerde diamantzagen zagen wij uw tegels kaarsrecht af tot prachtige tegelplinten. Door de professionele apparatuur kunnen wij razendsnel werken en daardoor hebben we een grote zaagcapaciteit. Dat merkt u direct in uw portemonnee want onze prijzen zijn zeer betaalbaar.

Tegelplinten of tegelstroken

U kunt uw tegels laten verzagen tot tegelplinten, maar wij verzorgen ook het zagen van tegelstroken voor de wand van bijvoorbeeld uw badkamer, keuken of toilet. Tegelplinten zagen wij standaard in een maat van 7 cm, maar uiteraard kunt u ook een andere maat opgeven als dat beter past bij uw vloer. Wilt u tegelstroken laten zagen van uw tegels? Die zagen wij standaard in een combinatiemaat van 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk kunt u ook hier kiezen voor een afwijkende maat.

Tegelplinten van een perfecte kwaliteit

De diamantzagen die wij in de werkplaats gebruiken zijn niet alleen razendsnel, ze zagen uw tegels ook kaarsrecht af tot tegelplinten van een perfecte kwaliteit. Wij kunnen iedere tegel verzagen tot tegelplinten, ook als de kern van uw tegels een andere kleur heeft dan de toplaag. Wij kunnen in dat geval de gezaagde randen kleuren in exact dezelfde tint als de toplaag, zodat u daar niets meer van ziet. Wilt u graag een paar mooie randen laten aanbrengen op uw tegelplinten? Ook dat is mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een facetrand of een afgeronde kant.

Haal- en brengservice tegelplinten Roermond

Woont u in Roermond en heeft u niet de beschikking over eigen vervoer of heeft u simpelweg geen tijd om uw tegels te komen brengen of uw tegelplinten of tegelstroken op te halen? Wij regelen graag het vervoer voor u. Uw tegels worden opgehaald bij u thuis in Roermond en een week later worden ze weer netjes afgeleverd in de gezaagde tegelplinten of tegelstroken waar u voor gekozen heeft. Wilt u meer weten over onze haal- en brengservice? Neem dan snel contact met ons op.

 

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top