skip to Main Content

Tegelplinten Rijswijk

Tegelplinten – Rijswijk

Heeft u een prachtige tegelvloer laten leggen en bent u op zoek naar mooie bijpassende tegelplinten? Rijswijk is één van de plaatsen in Nederland waar wij een haal- en brengservice hanteren voor tegelplinten of tegelstroken die zijn gemaakt van uw eigen overgebleven tegels. Heeft u nog een partij tegels liggen en wilt u daar tegelplinten van laten zagen? Wij verzorgen het graag voor u. Met een professionele werkplaats en zagen met diamantbladen en diamantkoppen tot onze beschikking zagen wij uw tegels kaarsrecht af in tegelplinten of tegelstroken. En dat tegen een zeer betaalbare prijs.

Tegelplinten of tegelstroken

Bij ons kunt u niet alleen tegelplinten, maar ook tegelstroken laten zagen. Tegelplinten staan prachtig boven een tegelvloer die gelegd is van dezelfde tegels. Tegelstroken staat prachtig op een badkamer- of keukenwand, de verschillende maten van tegelstroken maken uw wand direct extra mooi en opvallend. Tegelplinten kunt u laten zagen in de standaardmaat van 7 cm. Tegelstroken zagen wij in de standaard combinatie maten 4, 7 en 10 cm en 5, 10 en 15 cm. Wilt u uw tegelplinten of tegelstroken liever in een andere maat laten zagen? Uiteraard is dat ook mogelijk. Wij helpen u graag volledig op maat.

Tegelplinten laten zagen? Een geweldig idee!

Heeft u een mooie tegelvloer laten leggen in uw keuken, badkamer of woonkamer? Natuurlijk wilt u dan dat die er zo goed mogelijk uitziet. Een tegelvloer met tegelplinten is veel mooier dan een vloer zonder. Tegelplinten maken een vloer optisch veel ruimer en uw vloer is direct mooier afgewerkt. Wilt u tegelplinten laten zagen? Wij zagen graag plinten van uw eigen tegels. Zo passen ze direct bij uw vloer. Wilt u een facetrand aan laten brengen of een mooie afgeronde kant? Wij regelen het direct. Wij kleuren zelfs uw tegels bij als de kern van uw tegels een andere kleur heeft dan de toplaag.

Haal- en brengservice tegelplinten Rijswijk

Woont u in Rijswijk en wilt u graag bij ons uw tegelplinten of tegelstroken laten zagen? Wij halen uw tegels bij u thuis op en leveren ze een week later weer aan de deur af, gezaagd in tegelplinten of tegelstroken, geheel volgens uw wens in de juiste maat. Heeft u geen eigen vervoer of heeft u simpelweg geen tijd om uw tegels te brengen of uw tegelplinten of tegelstroken te komen halen? Geen enkel probleem. Wij regelen het graag!

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top