skip to Main Content

Tegelplinten

Tegelplinten – Oss

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw tegels kan verzagen tot tegelplinten? Oss is één van de plaatsen in Nederland waar wij uw tegels komen ophalen om ze te verzagen tot tegelplinten of tegelstroken op maat. Met een professionele werkplaats met geavanceerde diamantzagen tot onze beschikking hebben wij de mogelijkheid uw tegels razendsnel kaarsrecht af te zagen. Daardoor heeft u in zeer korte tijd tegelplinten of tegelstroken van een perfecte kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Een professioneel bedrijf inschakelen voor het laten zagen van tegelplinten of tegelstroken is daarom altijd een goed idee.

Tegelplinten of tegelstroken

Heeft u een nieuwe tegelvloer laten leggen en heeft u nog tegels over? Dan kunt u daarvan tegelplinten laten zagen die perfect bij uw nieuwe vloer passen. Wilt u graag tegelstroken laten zagen van tegels die u al in huis heeft? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij zagen iedere soort tegel in de maat die u wenst. Tegelplinten zagen wij in een standaardmaat van 7 cm hoogte. Natuurlijk kunt u uw tegelplinten ook in een andere maat laten zagen. Tegelstroken zagen wij in een standaard combinatiemaat van 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk kunt u ook zelf een combinatie maat kiezen, wij leveren graag naar uw wensen.

Tegelplinten van een perfecte kwaliteit

Met een professionele werkplaats met geavanceerde diamantzagen tot onze beschikking zagen wij uw tegels perfect op maat en kaarsrecht af. Wilt u graag gebruik maken van onze extra services? Wij verzorgen het graag. Zo kunt u bijvoorbeeld uw tegelplinten laten voorzien van een mooie facetrand of een afgeronde kant, zo zijn uw tegelplinten ook nog eens prachtig afgewerkt. Blijkt tijdens het zagen dat uw tegels in de kern anders gekleurd zijn dan de toplaag? Dat is geen enkel probleem. Wij kleuren de randen netjes bij in exact dezelfde kleur als die van de toplaag. Zo weet u zeker dat u perfecte tegelplinten ontvangt.

Haal- en brengservice tegelplinten Oss

Woont u in Oss en wilt u graag uw tegels door ons laten verzagen tot tegelplinten of tegelstroken? Wij regelen het graag. Wij kunnen uw tegels in Oss ophalen en ze een week later af komen leveren in de door u gewenste maat tegelplinten of tegelstroken. Heeft u geen eigen vervoer of heeft u geen tijd om uw tegels te komen brengen of uw tegelstroken of tegelplinten op te komen halen? Laat het ons weten en wij regelen vervoer.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top