skip to Main Content

Tegelplinten Nijmegen

Tegelplinten – Nijmegen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het laten zagen van uw tegelplinten? Nijmegen is één van de steden waar wij een haal- en brengservice hebben voor tegels en tegelplinten. Zo halen wij uw tegels op en binnen een week worden ze weer retour gebracht, in perfect op maat gezaagde tegelplinten of indien u dat wilt in tegelstroken. Wij hebben de beschikking over een ruime werkplaats met geavanceerde apparatuur waarmee we in korte tijd veel tegels kunnen zagen. Zo’n hoge zaagcapaciteit werkt direct in uw voordeel, want zo houden wij onze prijzen laag.

Tegelplinten en tegelstroken

In onze tegelzagerij kunt u terecht voor zowel het zagen van tegelplinten als het laten zagen van tegelstroken. In beide gevallen bieden wij standaardmaten aan, maar uiteraard is het ook mogelijk uw tegelplinten of tegelstroken in een andere maat te laten zagen. Onze standaardmaat voor tegelplinten is 7 cm, voor tegelstroken is dat een combinatiemaat en kunt u kiezen uit 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Wilt u graag een andere maat? Op uw verzoek regelen wij dat graag!

Tegelplinten en tegelstroken van een uitstekende kwaliteit

Wilt u uw tegelplinten of tegelstroken door ons laten zagen? Een uitstekend idee. De geavanceerde diamantzagen zagen uw tegelplinten kaarsrecht af, exact op de maat die u wenst. Blijkt tijdens het zagen dat uw tegels een ander kernkleur hebben dan de toplaag? Geen enkel probleem. Wij kunnen de randen bijwerken in exact dezelfde kleur als de tegel zelf. Als u uw tegelplinten graag netjes wilt laten afwerken kunt u zelfs kiezen voor een afgeronde kant of facetrand.

Haal- en brengservice tegelplinten Nijmegen

Woont u in Nijmegen en wilt u graag tegelplinten of tegelstroken laten zagen van uw eigen tegels? Wij hebben een haal- en brengservice waar u gebruik van kunt maken. Wij halen uw tegels op en komen ze een week later weer netjes bij u afleveren, geheel in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Handig als u geen tijd heeft om het vervoer zelf te doen of als u niet beschikt over vervoer.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top