skip to Main Content

Tegelplinten Nieuwegein

Tegelplinten – Nieuwegein

Heeft u een mooie nieuwe tegelvloer laten leggen en zoekt u naar een professioneel bedrijf voor het laten zagen van bijpassende tegelplinten? Nieuwegein is één van de plaatsen in Nederland waar wij uw tegels kunnen komen ophalen om ze in tegelplinten te laten verzagen. Met een werkplaats tot onze beschikking met geavanceerde diamantzagen bieden we niet alleen perfecte kwaliteit, we werken ook razendsnel. Daardoor hebben we een grote zaagcapaciteit en kunnen we de prijzen zeer betaalbaar houden.

Tegelplinten en tegelstroken

Bij ons kunt u niet alleen tegelplinten laten zagen van uw tegels, maar ook tegelstroken voor de wand van bijvoorbeeld uw keuken, toilet of badkamer. Tegelstroken worden standaard in een combinatiemaat gezaagd van 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk kunt u zelf ook voor een andere maat kiezen, wij verzorgen het graag. Wilt u uw tegelplinten door ons laten zagen? Standaard zagen wij die in 7 cm. Ook hier geldt natuurlijk dat u ook kunt kiezen voor een hogere of lagere tegelplint, afhankelijk van de ruimte en de grootte van de vloer.

Perfecte kwaliteit tegelplinten

Welke soort tegels u ook aanlevert, wij zorgen er altijd voor dat uw tegelplinten er perfect uitzien. Blijkt tijdens het zagen bijvoorbeeld dat de kern van uw tegels een andere kleur heeft dan de toplaag van uw tegels? Dan zorgen wij ervoor dat de randen van uw tegelplinten toch exact de zelfde kleur krijgen. Wilt u uw tegelplinten graag netjes laten afwerken met een mooie facetrand of een afgeronde kant? Ook daarvoor zorgen wij graag. Met onze geavanceerde apparatuur is veel mogelijk.

Haal- en brengservice tegelplinten Nieuwegein

Woont u in Nieuwegein en wilt u graag uw tegelplinten of tegelstroken bij ons laten zagen? Dan regelen wij dat graag. Wij kunnen uw tegels zelfs ophalen in Nieuwegein en ze een week later weer in tegelplinten of tegelstroken terugbezorgen. Handig als u geen tijd heeft om dat zelf te regelen of als u niet beschikt over eigen vervoer. Neem direct contact met ons op voor een afspraak en wij regelen het vervoer!

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top