skip to Main Content

Tegelplinten Middelburg

Tegelplinten – Middelburg

Denkt u over het laten zagen van tegelplinten? Middelburg is één van de plaatsen in Nederland waar wij uw tegels ophalen en weer retour leveren in perfect op maat gesneden tegelplinten. Wij hebben de beschikking over een geavanceerde tegelzagerij met professionele diamantzagen die binnen zeer korte tijd iedere tegel in één keer kunnen verzagen tot het gewenste aantal plinten of stroken. Met onze professionele apparatuur werken we snel. Daarom beschikken we over een grote zaagcapaciteit en dat maakt onze tegelplinten uiterst betaalbaar.

Tegelplinten of tegelstroken

In onze tegelzagerij kunt u terecht voor het laten zagen van zowel tegelplinten als tegelstroken. Wij bieden standaard zaagmaten voor het zagen van uw stroken of plinten, maar natuurlijk kunnen wij op uw verzoek ook andere maten zagen. Tegelplinten worden standaard verzaagd in 7 cm. tegelstroken kunnen worden geleverd in combinaties van 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Uiteraard kunt u zelf uw keuze maken. Op uw verzoek leveren wij ook altijd in een afwijkende maat.

Hoge kwaliteit plinten of stroken

Sommige tegels die wij krijgen aangeleverd hebben een andere toplaag dan de kern. Is dat bij uw tegels ook het geval? Dan wordt de bovenkant van uw nieuwe plinten in de werkplaats netjes afgewerkt met een emaille roller of spuiten we de randen bij in exact dezelfde kleur. Wilt u graag een afgeronde kant of facetrand op uw tegels aan laten brengen? Ook dat verzorgen wij direct voor u. Natuurlijk worden uw tegelplinten of tegelstroken dan perfect afgewerkt.

Haal- en brengservice tegelplinten Middelburg

Wilt u graag uw tegelplinten laten verzagen en woont u in Middelburg? Indien u zelf geen mogelijkheid heeft uw tegels in onze tegelzagerij te brengen halen wij ze voor u op en brengen we uw tegelstroken of tegelplinten volledig op maat gesneden en netjes afgewerkt uiterlijk zeven dagen later weer retour.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top