skip to Main Content

Tegelplinten Maastricht

Tegelplinten – Maastricht

Bent u op zoek naar een professional die uw tegels kan verzagen tot tegelplinten? Maastricht is één van de plaatsen in Nederland waar wij uw tegels komen ophalen om ze in de werkplaats te verzagen tot tegelplinten of tegelstroken. Als u tegelplinten nodig heeft van uw eigen tegels kunt u die het best laten zagen door een professioneel bedrijf. Zelf doen is natuurlijk ook mogelijk, maar dan heeft u altijd minder goede kwaliteit en kunt u tegen problemen aanlopen. Bij ons ontvangt u kaarsrechte tegelplinten tegen een lage prijs. Ze worden bovendien thuisgebracht en dat scheelt direct een hoop tijd en energie.

Tegelplinten of tegelstroken

Wij hebben de beschikking over een uitgebreide werkplaats met geavanceerde apparatuur. De zagen die we hanteren beschikken over diamantzagen en diamantknoppen en dat betekent dat ze in een heel korte tijd uw tegels kaarsrecht af kunnen zagen. Door de snelheid van de zaagmachines hebben we een grote zaagcapaciteit en dat betekent dat we de prijzen laag kunnen houden. Wilt u tegelplinten laten zagen van uw tegels, dan leveren wij die standaard in 7 cm. Tegelstroken worden geleverd in de combinatie maten 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk kunnen wij uw tegelplinten of tegelstroken ook in een ander formaat zagen, precies zoals u wenst.

Tegelplinten van een uitstekende kwaliteit

Het inschakelen van een bedrijf met professionele zaagapparatuur is niet alleen slim omdat de zaagsnede van uw tegelplinten of tegelstroken dan kaarsrecht is. Wij kunnen u ook helpen met andere diensten. Blijkt bijvoorbeeld tijdens het zagen dat de kern van uw tegels een ander kleur heeft dan de toplaag van uw tegels, dan kleuren wij de randen netjes bij. Wilt u graag extra mooi afgewerkte tegelplinten ontvangen, dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Door het zagen van een mooie facetrand bijvoorbeeld, of een afgeronde kant.

Haal- en brengservice tegelplinten Maastricht

Woont u in Maastricht en wilt u graag uw tegelplinten door ons laten verzagen tot tegelplinten of tegelstroken? Dan kunnen wij uw tegels in Maastricht op komen halen en ze een week later in keurig netjes gezaagde tegelplinten of tegelstroken weer af te leveren. Handig als u zelf niet de beschikking hebt over vervoer of simpelweg geen tijd heeft uw tegels hierheen te brengen en ze weer op te komen halen als ze gezaagd zijn in tegelplinten of tegelstroken.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top