skip to Main Content

Tegelplinten Leiden

Tegelplinten – Leiden

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw tegels kan verzagen tot tegelplinten? Leiden is één van de plaatsen in Nederland waar wij uw tegels op komen halen om ze een week later weer gezaagd in tegelplinten af te komen leveren. Heeft u kaarsrechte tegelplinten of tegelstroken nodig van uw eigen tegels, dan verzorgen wij dat graag. Met geavanceerde zaagmachines met diamanten bladen en koppen in een uitgebreide werkplaats hebben wij een grote zaagcapaciteit. Wij zagen uw tegels razendsnel en in een perfecte staat af, in zowel tegelplinten als tegelstroken.

Tegelplinten van een hoge kwaliteit

Als u tegelplinten laat zagen bij een professioneel bedrijf kunt u rekenen op kwaliteit. Het zelf zagen van uw overgebleven tegels is lastig. De gezaagde tegels zijn vaak niet mooi recht of niet netjes afgewerkt. Wij weten exact wat we doen. Met onze professionele apparatuur zijn we in zeer korte tijd klaar en zijn uw tegels kaarsrecht in tegelplinten of tegelstroken afgezaagd. Blijkt dat de kern van uw tegels een andere kleur heeft dat de toplaag, dan werken wij de randen netjes bij. Wilt u graag een mooie rand aan uw tegelplinten? Dan verzorgen wij een facetrand of afgeronde kant. Dat is zelf niet zo eenvoudig te realiseren.

Tegelplinten of tegelstroken

Of u uw tegels nu laat verzagen tot tegelplinten of tegelstroken, bij ons ontvangt u altijd kwaliteit. Onze standaardmaten zijn 7 cm voor tegelplinten en de combinatie maat 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm voor tegelstroken. Natuurlijk kunnen wij ook andere maten zagen indien u dat wenst. Wij leveren altijd geheel naar vraag. De machines hebben een grote zaagcapaciteit en daardoor zijn we snel klaar en worden uw plinten of stroken snel afgeleverd. Snel werken betekent bovendien een voordelige prijs. Wel zo handig voor uw portemonnee!

Haal- en brengservice tegelplinten Leiden

Woont u in Leiden en wilt u graag uw tegels laten verzagen in tegelplinten of tegelstroken? Wij halen uw tegels graag bij u in Leiden op, om ze een week later weer af te leveren in keurig om maat gezaagde tegelstroken of tegelplinten. Wel zo handig als u zelf niet de beschikking heeft over eigen vervoer of simpelweg geen tijd heeft om uw tegels te komen brengen en zelf uw tegelplinten of tegelstroken op te halen.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top