skip to Main Content

Tegelplinten Houten

Tegelplinten – Houten

Heeft u een mooie nieuwe tegelvloer laten leggen en wilt u nu ook graag bijpassende tegelplinten? Houten is één van de plaatsen in Nederland waar wij tegels ophalen en ze weer afleveren in gezaagde tegelplinten. In de werkplaats die tot onze beschikking staat met geavanceerde diamantzagen kunnen wij uw tegels razendsnel en kaarsrecht verzagen tot tegelplinten. Door onze grote zaagcapaciteit kunnen wij onze prijzen zeer betaalbaar houden en daarvan profiteert u natuurlijk direct.

Tegelplinten van een geweldige kwaliteit

Woont u in Houten en heeft u tegels liggen waar u graag tegelplinten van wilt laten zagen? Wij verzorgen het graag voor u. Natuurlijk kunt u van ons een uitstekende kwaliteit verwachten. Wij verzagen uw tegels niet alleen tot kaarsrechte tegelplinten, wij kunnen de randen van uw tegelplinten ook netjes bijkleuren. Handig als de kern van uw tegels een andere kleur blijkt te hebben dan de toplaag van uw tegels. Wilt u graag een mooie facetrand aan laten brengen op uw tegelplinten? Wij regelen het graag. Ook kunt u kiezen voor een mooie afgeronde kant.

Tegelstroken en tegelplinten

Bij ons kunt u niet alleen tegelplinten laten zagen van uw eigen tegels, wij kunnen ook tegelstroken verzorgen voor de wanden van uw badkamer, toilet of keuken. Tegelstroken zagen wij standaard in een combinatiemaat van 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Wilt u graag een andere combinatiemaat tegelstroken laten zagen? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Neemt u daarvoor even contact met ons op. Tegelplinten zagen wij in een standaard maat van 7 cm. Ook hiervoor geldt natuurlijk dat u een andere maat kunt kiezen. Wij verzorgen het graag.

Haal- en brengservice tegelplinten Houten

Woont u in Houten en heeft u tegels liggen die u graag wilt laten verzagen tot tegelplinten of tegelstroken maar heeft u geen eigen vervoer? Heeft u simpelweg geen tijd om uw tegels bij ons te brengen of uw tegelplinten of tegelstroken op te halen? Wij regelen het vervoer naar en van Houten graag voor u. Wij halen uw tegels op en brengen ze verzaagd in tegelplinten of tegelstroken een week later netjes bij u af. Heeft u vervoer nodig? Maak daarvoor dan direct een afspraak.

 

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top