skip to Main Content

Tegelplinten Hilversum

Tegelplinten – Hilversum

Zoekt u een professioneel bedrijf voor het laten zagen van tegelplinten? Hilversum is één van de plaatsen waar wij een extra service hanteren voor onze klanten: het ophalen van tegels en het afleveren van tegelplinten of tegelstroken. Woont u in Hilversum en heeft u tegels liggen die u graag wilt laten verzagen, dan regelen wij dat graag voor u. In de werkplaats die wij tot onze beschikking hebben gebruiken we geavanceerde apparatuur waarmee we uw tegels in een snel tempo kaarsrecht af kunnen zagen. Daardoor hebben we een grote zaagcapaciteit en dat betekent dat we onze prijzen zeer betaalbaar kunnen houden.

Tegelplinten van een uitstekende kwaliteit

Wilt u graag uw tegels laten verzagen tot tegelplinten, dan kunt u bij ons rekenen op een uitstekende kwaliteit. De door ons gebruikte moderne diamantzagen zagen iedere soort tegel zonder problemen perfect af. Blijkt tijdens het zagen dat de kern van uw tegels anders gekleurd is dan de toplaag van de tegel, dan kleuren wij de rand in exact dezelfde kleur als de toplaag. Wilt u graag uw tegelplinten netjes laten afwerken? Dan kunt u er ook voor kiezen er een facetrand op aan te laten brengen of een afgeronde kant. Zo heeft u een nog mooiere tegelplint.

Tegelstroken en tegelplinten

Bij ons kunt u uw tegels laten verzagen tot tegelplinten, maar u kunt ook kiezen voor het laten zagen van tegelstroken, bijvoorbeeld voor de wanden van uw toilet, badkamer of uw keuken. Tegelstroken leveren wij in een combinatiemaat. U kunt kiezen uit de combinatie 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Wenst u liever een andere maat? Uiteraard kunnen wij ook dat verzorgen. Wilt u tegelplinten laten zagen? Die leveren wij standaard in 7 cm. Uiteraard kunt u ook hier kiezen voor een andere maat tegelplint.

Haal- en brengservice tegelplinten Hilversum

Woont u in Hilversum en wilt u graag bij ons uw tegels laten verzagen tot tegelstroken of tegelplinten? Dan kunt u rekenen op een extra service. Wij halen uw tegels op in Hilversum en leveren ze een week later weer netjes bij u af, gezaagd in de door u gewenste tegelstroken of tegelplinten. Heeft u geen eigen vervoer tot uw beschikking of heeft u simpelweg geen tijd om uw tegels zelf te brengen of uw tegelplinten of tegelstroken op te halen? Neem dan even contact met ons op en wij regelen het vervoer.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top