Wij leveren aan bedrijven in Nederland en België

Tegelplinten Hengelo

Heeft u een mooie nieuwe tegelvloer laten letten en zoekt u nu een professioneel bedrijf voor het laten zagen van tegelplinten? Hengelo is één van de vele plaatsen waar wij uw tegels komen ophalen en weer retour brengen, gezaagd in tegelplinten in het formaat dat u wenst. Met de diamantzagen die wij tot onze beschikking hebben in onze uitgebreide werkplaats zagen we in een zeer korte tijd tegelplinten van een perfecte kwaliteit. Daardoor hebben we een grote zaagcapaciteit en dat betekent dat we de prijzen zeer betaalbaar kunnen houden.

Tegelplinten of tegelstroken

Bij ons kunt u tegelplinten laten zagen van uw vloertegels, maar u kunt bij ons ook tegelstroken laten zagen voor de wanden van uw badkamer, keuken of bijvoorbeeld toilet. Tegelstroken zagen wij standaard in een combinatiemaat van 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Wilt u graag een andere combinatiemaat voor uw tegelstroken laten zagen? Uiteraard is ook dat bij ons mogelijk. Wilt u graag tegelplinten laten zagen? Dan is onze standaardmaat 7 cm. Past een andere maat beter bij uw tegelvloer of de ruimte in uw woning, dan is het natuurlijk ook hier mogelijk om te kiezen voor een andere maat.

Tegelplinten van een perfecte kwaliteit

Met de professionele diamantzagen die in de werkplaats tot onze beschikking staan zagen wij uw tegelplinten of tegelstroken kaarsrecht af, exact in de maat die u wenst. Blijkt tijdens het zagen van uw tegelplinten dat de kern van uw tegels een andere kleur heeft dat de toplaag van uw tegels, dan kunnen wij de gezaagde randen netjes in exact dezelfde kleur bijwerken. Wilt u graag een mooie facetrand laten aanbrengen op uw tegelplinten? Ook dat is mogelijk, net zoals een mooie afgeronde kant. Vaak maakt dat uw tegelvloer een stuk aantrekkelijker.

Haal- en brengservice tegelplinten Hengelo

Woont u in Hengelo en wilt u graag uw tegels laten verzagen tot tegelplinten of tegelstroken? Heeft u echter geen eigen vervoer of heeft u wellicht geen tijd om uw tegels te komen afleveren of uw tegelstroken of tegelplinten te komen halen? Dan halen wij uw tegels geheel bij u in Hengelo op. Een week later leveren wij ze dan weer, keurig netjes in tegelstroken of tegelplinten gezaagd, bij u af.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en stroken
Tegelplinten en stroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking
Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice
Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN