skip to Main Content

Tegelplinten Helmond

Tegelplinten – Helmond

Heeft u een nieuwe tegelvloer in uw badkamer, keuken of woonkamer en wilt u graag bijpassende tegelplinten? Helmond is één van de plaatsen in Nederland waar wij een haal- en brengservice hanteren. Daarbij halen wij uw eigen tegels op om ze in tegelplinten of tegelstroken te zagen. Een week later krijgt u ze dan weer thuisbezorgd, uiteraard gezaagd in de door u gewenste maat tegelplinten of tegelstroken. Met onze snelle diamantzagen hebben wij een grote zaagcapaciteit en dat houdt de prijzen zeer betaalbaar. Handig voor uw portemonnee!

Tegelplinten en tegelstroken

Heeft u een prachtige nieuwe tegelvloer laten leggen in uw woonkamer en wilt u daar graag bijpassende tegelplinten bij? Wilt u graag een badkamer wand van prachtige tegelstroken en wilt u daarom uw tegels in stroken laten zagen? Wat ook uw wensen zijn, wij staan direct voor u klaar om de klus te klaren. Uw tegelplinten of tegelstroken worden door ons in standaardmaten gezaagd, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een maat naar uw eigen smaak. Tegelplinten worden door ons standaard gezaagd op 7 cm, tegelstroken worden standaard in combinatie maten gezaagd van 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Wilt u een andere maat? Laat het ons weten!

Tegelplinten van een uitstekende kwaliteit

Met een goed uitgeruste werkplaats tot onze beschikking met zagen met diamantknoppen en diamantbladen kunnen wij iedere opdracht aan. Onze machines werken zeer nauwkeurig en uiteraard worden uw tegelplinten netjes afgewerkt. Blijkt tijdens het zagen dat de kern van uw tegels een andere kleur heeft dan de toplaag van uw tegels? Dan zorgen wij er voor dat de randen netjes worden bijgekleurd in dezelfde kleur als de toplaag. Wilt u graag een facetrand of een afgeronde kant laten aanbrengen op uw tegelplinten? Ook dat is voor ons geen enkel probleem.

Haal- en brengservice tegelplinten Helmond

Woont u in Helmond en wilt u graag uw tegels door ons laten verzagen tot tegelplinten of tegelstroken? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij halen uw tegels op in Helmond en komen ze uiterlijk een week later weer retour brengen, netjes in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Dat kan handig zijn als u zelf geen tijd heeft om uw tegels bij ons te komen brengen en uw tegelplinten of tegelstroken weer op te komen halen. Of als u zelf niet de beschikking heeft over eigen vervoer.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top