skip to Main Content

Tegelplinten Heerlen

Tegelplinten – Heerlen

Heeft u een nieuwe tegelvloer in uw huis laten leggen en wilt u de overgebleven tegels graag laten verzagen tot bijpassende tegelplinten? Heerlen is één van de plaatsen waar wij tegels ophalen om ze in tegelplinten te zagen. Wij hebben een professionele werkplaats tot onze beschikking met geavanceerde zaag apparatuur met diamantbladen en diamantkoppen. Daarmee zagen wij uw tegels in een razendsnel tempo in de gewenste maat tegelplinten of tegelstroken. Door de grote zaagcapaciteit in de werkplaats kunnen wij de prijzen laag houden en dat merkt u direct in uw portemonnee.

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten of tegelstroken wilt laten zagen van uw tegels, wij verzorgen het graag. Wij leveren beide in standaardmaten of in een maat op uw verzoek. Tegelplinten zagen wij standaard op een hoogte van 7 cm. Wilt u liever hogere tegelplinten? Dan zorgen wij dat u ze exact in de door u gekozen maat ontvangt. Tegelstroken leveren wij standaard in de combinatie maat 4, 7 en 10 cm of in de maten 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk geldt ook voor tegelstroken dat we ze graag in een andere maat voor u kunnen zagen als u dat wenst.

Tegelplinten van een uitstekende kwaliteit

Wilt u graag tegelplinten laten zagen? Wij verzorgen het graag voor u. In de tot onze beschikking staande werkplaats kunnen wij met geavanceerde diamantzagen uw tegels kaarsrecht afzagen tot een mooie tegelplint. Blijkt tijdens het zagen dat uw tegels in de kern een andere kleur hebben dan de toplaag van uw tegels? Dan zorgen wij er voor dat de randen van uw tegelplinten in exact de zelfde kleur als de toplaag worden gekleurd. Wilt u uw tegelplinten graag laten voorzien van een mooie facetrand of een afgeronde kant? Ook dat verzorgen wij graag.

Haal- en brengservice tegelplinten Heerlen

Woont u in Heerlen en wilt u graag tegelplinten of tegelstroken laten zagen van uw overgebleven tegels? Heeft u niet de beschikking over eigen vervoer of heeft u geen tijd om uw tegels bij ons af te leveren of uw tegelplinten of tegelstroken bij ons op te halen? Dan halen wij uw tegels bij u in Heerlen op. Maak snel een afspraak voor het laten zagen van uw tegelplinten of tegelstroken.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top