skip to Main Content

Tegelplinten Gouda

Tegelplinten – Gouda

Heeft u net een nieuwe tegelvloer laten leggen maar is die nog niet compleet zonder tegelplinten? Gouda is één van de plaatsen in Nederland waar wij uw overgebleven tegels komen ophalen om ze te verzagen tot tegelplinten. Met tegelplinten die zijn gezaagd van uw eigen tegels heeft u plinten die perfect passen bij de vloer en dat maakt het geheel wel zo mooi. In onze geavanceerde werkplaats hebben wij diamantzagen tot onze beschikken waar wij snel een grote hoeveelheid tegelplinten kunnen zagen van uitstekende kwaliteit. Met een grote zaagcapaciteit kunnen we deze plinten van uw tegels aanbieden tegen een zeer betaalbare prijs.

Tegelplinten of tegelstroken

Bij ons kunt u van uw tegels niet alleen tegelplinten laten zagen, maar ook tegelstroken voor de wanden van bijvoorbeeld uw badkamer, keuken of toilet. Wilt u bij ons tegelstroken laten zagen van uw tegels? Dan kan dat in een standaard combinatie maat van 4, 7 en 10 cm of van 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk is het ook mogelijk tegelstroken te laten zagen in een andere combinatie van maten. Wilt u tegelplinten laten zagen van uw tegels? Dan hanteren wij een standaardmaat van 7 cm. Ook hier geldt dat u natuurlijk altijd een andere maat kunt kiezen die beter past bij uw vloer.

Tegelplinten van uitstekende kwaliteit

Met de professionele diamantzagen die wij gebruiken kunnen wij veel uiteenlopende opdrachten aan, altijd met een uitstekend resultaat. Uw tegelplinten of tegelstroken worden kaarsrecht afgezaagd, uiteraard precies op maat. Blijkt tijdens het zagen van de tegels dat de kern van de tegels een andere kleur heeft dan de toplaag? Dat is geen enkel probleem. Wij kleuren de randen van uw plinten keurig bij in exact dezelfde kleur als de toplaag. Wilt u de randen van uw tegelplinten graag laten afwerken met een mooie facetrand of afgeronde kant? Ook dat verzorgen wij graag.

Haal- en brengservice tegelplinten Gouda

Woont u in Gouda en wilt u graag tegelplinten of tegelstroken laten zagen van uw eigen tegels? Dan halen wij uw tegels graag voor u op in Gouda. Een week later leveren wij ze ook weer af, netjes in de door u gewenste maat tegelstroken of tegelplinten gezaagd. Handig natuurlijk als u niet beschikt over eigen vervoer of simpelweg geen tijd heeft om uw tegels langs te brengen of uw tegelplinten of tegelstroken af te komen halen.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top