skip to Main Content

Tegelplinten Goes

Tegelplinten – Goes

Zoekt u naar een uitstekende leverancier voor tegelplinten? Goes is één van de plaatsen waar wij regelmatig volledig op maat gesneden tegelplinten leveren tegen een uiterst betaalbare prijs. Als u een tegelvloer heeft laten leggen maar nog geen plinten heeft zagen wij uw overgebleven tegels graag op maat. Wij hebben de beschikking over een uitgebreide tegelzagerij met professionele diamantzagen. Die hebben een grote zaagcapaciteit en daardoor werken we snel. Dat betekent dat we onze prijzen laag kunnen houden.

Tegelplinten van uitstekende kwaliteit

Met een goed uitgeruste en grote werkplaats kunnen wij elke opdracht aan. Daar wordt uitsluitend gewerkt met de beste zagen, waardoor uw tegelplinten nauwkeurig op maat kunnen worden gezaagd. Wilt u graag uw tegelplinten netjes laten afwerken met een facetrand of afgeronde bovenkant? Ook dat verzorgen wij graag. Indien uw tegels een andere kernlaag hebben dan de toplaag kunnen wij de rand tevens voor u bijwerken in exact dezelfde kleur. Zo heeft u altijd uw tegelplinten exact zoals u ze hebben wilt.

Tegelplinten of tegelstroken

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het laten zagen van tegelplinten, wij zagen ook tegelstroken op maat. Voor het zagen van tegelplinten en tegelstroken hanteren wij standaard zaagmaten, maar uiteraard kunnen wij op uw verzoek ook andere maten aanleveren. Tegelplinten worden standaard in 7 cm geleverd. Tegelstroken leveren wij in standaard combinaties van 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Wilt u liever een andere maat? Laat het ons weten, indien mogelijk leveren wij graag tegelplinten of tegelstroken op maat.

Haal- en brengservice tegelplinten Goes

Woont u in Goes en heeft u daar een partij tegels staan waar u graag tegelplinten of tegelstroken van wilt laten zagen? Wij halen ze voor u op en zorgen er voor dat ze binnen een week netjes op maat weer worden afgeleverd. Handig als u zelf geen mogelijkheid of tijd heeft om uw tegels langs te brengen.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top