skip to Main Content

Tegelplinten Geleen

Tegelplinten – Geleen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het laten zagen van tegelplinten? Geleen is één van de plaatsen waar wij een haal- en brengservice hanteren voor tegels, tegelplinten en tegelstroken. Wij halen uw tegels op in Geleen en binnen een week worden ze weer retour gebracht, in helemaal op maat gezaagde tegelplinten of tegelstroken. Met de beschikking over een ruime werkplaats met geavanceerde zagen met diamantkoppen en diamantbladen kunnen we in zeer korte tijd veel tegels zagen. Met zo’n hoge zaagcapaciteit houden wij de prijzen laag en dat werkt direct in uw voordeel.

Tegelplinten van een uitstekende kwaliteit

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen door ons? Een uitstekend idee. De zagen die wij gebruiken met diamantbladen en diamantkoppen zagen uw tegelplinten of tegelstroken kaarsrecht af, exact in de door u gewenste maat. Blijkt tijdens het zagen dat uw tegels een andere kleur hebben in de kern dan op de toplaag? Dat is geen enkel probleem want wij kunnen de randen netjes bijwerken in exact dezelfde kleur als de toplaag. Wilt u uw tegelplinten netjes laten afwerken met een mooie rand? Kies dan voor een facetrand of een afgeronde kant en uw tegelplinten zien er nog mooier uit.

Tegelplinten en tegelstroken

In de geavanceerde werkplaats die wij tot onze beschikking hebben kunt u terecht voor zowel het laten zagen van tegelplinten als het laten zagen van tegelstroken. In beide gevallen bieden wij standaardmaten aan, maar het is natuurlijk ook mogelijk om uw tegelplinten of tegelstroken in een andere maat te laten zagen. De standaardmaat voor tegelplinten is 7 cm, en tegelstroken kunnen worden gezaagd in een combinatiemaat van 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Als u liever kiest voor een andere maat laat het ons dan weten. Op uw verzoek regelen wij dat graag!

Haal- en brengservice tegelplinten Geleen

Woont u in Geleen en wilt u graag tegelplinten of tegelstroken laten zagen van uw eigen tegels? Wij hebben een haal- en brengservice waar u gebruik van kunt maken. Daarmee halen wij uw tegels op en leveren wij ze een week later weer thuis bij u af, netjes gezaagd in tegelplinten of tegelstroken. Handig als u zelf geen tijd heeft om uw tegels te brengen of niet beschikt over eigen vervoer.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top