skip to Main Content

Tegelplinten Eindhoven

Tegelplinten – Eindhoven

Zoekt u een professional om uw tegels te laten verzagen tot tegelplinten? Eindhoven is één van de plaatsen waar wij uw tegels kunnen komen ophalen om ze in onze werkplaats te verzagen tot de door u gewenste maat tegelplinten. De geavanceerde diamantzagen die wij gebruiken in onze uitgebreide werkplaats zagen kaarsrechte tegelplinten af in een zeer korte tijd. Door de snelheid van onze machines hebben wij een grote zaagcapaciteit en dat houdt onze prijzen zeer betaalbaar. Dat scheelt natuurlijk direct in uw portemonnee.

Tegelplinten of tegelstroken

Bij ons kunt u terecht voor zowel het laten zagen van tegelplinten en tegelstroken. Voor het laten zagen van tegelplinten hanteren wij een standaardmaat van 7 cm. Voor het laten zagen van tegelstroken kunt u kiezen uit een combinatiemaat van 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een andere maat tegelplint of tegelstrook, Op verzoek leveren wij ook plinten en stroken in een andere maat.

Tegelplinten of tegelstroken van een hoge kwaliteit

Met de door ons gebruikte professionele diamantzagen wordt iedere tegel kaarsrecht afgezaagd op het door u gewenste formaat. Soms komt het tijdens het zagen voor dat blijkt dat tegels in de kern een andere kleur hebben dan de toplaag. Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen deze rand netjes bijwerken in exact de zelfde kleur als de toplaag van de tegel. Wilt u graag een facetrand of afgeronde kant laten aanbrengen op uw tegelplinten? Ook dat is geen enkel probleem.

Haal- en brengservice tegelplinten Eindhoven

Woont u in Eindhoven en wilt u graag tegelplinten of tegelstroken laten zagen? Dan halen wij uw tegels op en leveren wij een week later uw tegelplinten of tegelstroken ook weer bij u af. Handig als u geen eigen vervoer heeft of geen tijd heeft uw tegels bij ons langs te brengen of uw tegelplinten op te halen.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top