skip to Main Content

Tegelplinten Ede

Tegelplinten – Ede

Zoekt u naar een professioneel bedrijf voor het laten zagen van tegelplinten? Ede is één van de plaatsen waar wij uw tegels op kunnen halen om ze in onze werkplaats te laten verzagen tot tegelplinten. Met de beschikking over een professionele werkplaats met geavanceerde apparatuur kunnen wij binnen zeer korte tijd uw tegels verzagen tot het door u gewenste aantal tegelplinten of tegelstroken. De diamantzagen waar we mee zagen werken secuur en zagen uw plinten keurig recht af. Door onze snelle machines beschikkende over een grote zaagcapaciteit en dat betekent dat wij de prijzen laag kunnen houden. Dat scheelt direct in uw portemonnee!

Hoge kwaliteit tegelplinten of tegelstroken

Omdat wij geavanceerde diamantzagen gebruiken om uw tegels te zagen bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Bovendien bieden wij extra service. Als bijvoorbeeld tijdens het zagen blijkt dat de kern van uw tegels anders gekleurd is dan de toplaag van uw tegels, kleuren wij de randen graag voor u bij, uiteraard in exact de zelfde kleur als de toplaag. Ook als u graag uw tegelplinten wilt laten afwerken met een mooie rand kunt u kiezen voor een facetrand of een afgeronde kant – tegen een kleine vergoeding.

Tegelplinten of tegelstroken

Woont u in Ede, heeft u tegels overgehouden na het laten leggen van uw tegelvloer en wilt u daar graag mooie tegelplinten van laten zagen? Heeft u wellicht tegels gekocht om die te laten verzagen tot tegelstroken van verschillende formaten? Wij verzagen uw tegels graag voor u. Onze standaard tegelplinten hebben een hoogte van 7 cm, maar uiteraard leveren wij ook in andere door u gewenste maten. Tegelstroken zagen wij standaard in 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw tegelstroken in een andere maat te laten zagen. De keuze is geheel aan u.

Haal- en brengservice tegelplinten Ede

Woont u in Ede en wilt u graag gebruik maken van onze haal- en brengservice? Dan komen wij uw tegels ophalen, om ze een week later netjes in tegelplinten of tegelstroken weer af te komen leveren. Handig als u zelf niet de beschikking heeft over eigen vervoer of als u simpelweg geen tijd heeft om uw tegels te komen brengen of uw tegelplinten of tegelstroken op te komen halen.

Wit u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top