skip to Main Content

Tegelplinten Dordrecht

Tegelplinten – Dordrecht

Heeft u een mooie nieuwe tegelvloer laten leggen en wilt u deze graag mooi afwerken met perfect op maat gezaagde tegelplinten? Dordrecht is één van de plaatsen waar wij uw overgebleven tegels ophalen om ze voor u in tegelplinten te zagen. Wij hebben een uitgebreide werkplaats tot onze beschikking met diverse professionele diamantzagen die uw tegels snel en perfect op maat af kunnen zagen. Door de grote zaagcapaciteit van deze diamantzagen zijn wij in staat onze prijzen heel betaalbaar te houden. Bovendien komen wij uw tegelplinten ook weer afleveren indien u dat wilt.

Tegelplinten of tegelstroken laten zagen

Woont u in Dordrecht en wilt u graag tegelplinten laten zagen van uw overgebleven tegels? Wilt u misschien uw tegels laten verzagen tot tegelstroken voor de muren in uw badkamer? Wij verzorgen het graag voor u. Wij zagen tegelplinten in een standaardmaat van 7 cm. Tegelstroken zagen wij in een standaard combinatiemaat van 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk kunt u ook zelf bepalen hoe hoog uw tegelplinten worden of hoe breed uw tegelstroken. Wij zagen ze graag op de gewenste maat.

Uitstekende kwaliteit tegelplinten of tegelstroken

Wilt u uw tegels bij ons laten verzagen tot tegelplinten of tegelstroken? Een goed idee, want wij leveren altijd kwaliteit. De diamantzagen zorgen voor een kaarsrechte plint of strook en ze worden uiteraard allemaal exact op maat gezaagd. Heeft uw tegel een andere kernkleur dan de toplaag? Dan kunnen wij de randen van uw plinten zonder problemen bijkleuren in exact de zelfde kleur. Wilt u graag een facetrand of afgeronde kant laten aanbrengen op uw tegelplinten? Ook dat is tegen een kleine vergoeding mogelijk.

Haal- en brengservice tegelplinten

Woont u in Dordrecht en wilt u graag uw tegels laten verzagen tot tegelplinten of tegelstroken maar heeft u geen vervoer of heeft u geen tijd om uw tegels bij ons langs te brengen? Wij halen uw tegels voor u op en brengen ze ook weer retour, netjes gezaagd in het gewenste formaat tegelplinten of tegelstroken. Dat is onze haal- en brengservice, ook bij u in Dordrecht.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top