skip to Main Content

Tegelplinten Deventer

Tegelplinten – Deventer

Heeft u een mooie tegelvloer liggen en bent u op zoek naar een professional die de overgebleven tegels kan verzagen in tegelplinten? Deventer is één van de plaatsen waar u gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice. Daarmee kunnen wij uw tegels komen ophalen en ze een week later weer afleveren in kaarsrecht gesneden tegelplinten of tegelstroken. Het zelf zagen van tegelplinten is niet eenvoudig. Daarom kunt u beter kiezen voor een professioneel bedrijf. Met de diamantzagen die wij gebruiken is de klus zo geklaard en daardoor is de prijs heel betaalbaar.

Tegelplinten van uitstekende kwaliteit

Of u uw tegels nu wilt laten verzagen tot tegelplinten of tegelstroken, wij kunnen uw tegels in iedere gewenste maat zagen. Wij hanteren een standaardmaat van 7 cm voor tegelplinten, maar uiteraard kunt u zelf ook aangeven hoe hoog uw plinten moeten worden. Voor tegelstroken hanteren wij een standaard combinatiemaat van 4, 7 en 10 cm of van 5, 10 en 15 cm. Wilt u voor tegelstroken een andere combinatie maat kiezen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Wij leveren graag op uw verzoek graag op maat.

Tegelplinten en tegelstroken

Woont u in Deventer en wilt u graag tegelplinten of tegelstroken laten zagen, dan kunt u het best een bedrijf inschakelen dat weet wat het doet. Wij werken uitsluitend met zagen met diamantbladen en diamantkoppen. Daardoor bent u verzekerd van een uitstekend eindresultaat en kaarsrechte tegelplinten of tegelstroken. Blijkt tijdens het zagen van uw tegelplinten dat de toplaag van uw tegel een andere kleur heeft dan de kern van de tegel? Dan zorgen wij ervoor dat uw tegelplinten netjes worden bijgekleurd in exact dezelfde kleur. Indien u dat wenst kunnen wij ook een facetrand aanbrengen of een afgeronde kant.

Haal- en brengservice tegelplinten Deventer

Woont u in Deventer en heeft u geen tijd of wellicht geen eigen vervoer en kunt u daardoor uw tegels niet bij ons langs komen brengen? Dat is geen enkel probleem. Ook in Deventer halen wij uw tegels graag voor u op. We komen ze zelfs een week later bij u retour brengen, keurig gezaagd in de door u gewenste maat tegelplinten of tegelstroken.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top