skip to Main Content

Tegelplinten Den Helder

Tegelplinten – Den Helder

Heeft u een mooie nieuwe tegelvloer laten leggen en mist u nog een paar prachtige tegelplinten? Den Helder is één van de plaatsen waar wij een haal- en brengservice hanteren. Daarmee kunnen wij geheel kosteloos uw tegels bij u thuis komen ophalen, om ze in tegelplinten of tegelstroken gezaagd weer af te leveren bij u thuis. Met de beschikking over een professionele werkplaats met geavanceerde diamantzagen kunnen wij in zeer korte tijd perfect op maat gesneden tegelplinten zagen tegen een zeer betaalbare prijs.

Tegelplinten of tegelstroken laten zagen van uw tegels

Woont u in Den Helder en wilt u graag tegelplinten of tegelstroken laten zagen van uw tegels? Wij zagen ze perfect op maat en kaarsrecht voor u af. Indien u kiest voor het laten zagen van tegelplinten kunnen wij die in de standaardmaat van 7 cm zagen, maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om ze in een andere maat te laten zagen. Wilt u graag tegelstroken laten zagen van uw tegels? Die zagen we in de standaardmaten 4, 7 of 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk geldt ook voor tegelstroken dat u deze in een andere, door u gekozen maat kunt laten zagen tegen een kleine meerprijs.

Tegelplinten van uitstekende kwaliteit

Welke tegels u ook aanlevert om tegelplinten te laten zagen, wij zorgen altijd voor een uitstekende kwaliteit tegelplinten. Hebben uw tegels een andere kleur in de kern dan de toplaag van de tegels? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen de randen van uw tegelplinten bijkleuren in exact de zelfde kleur als de toplaag van uw tegels. Wilt u de randen ook gelijk laten bijwerken met een bijzondere bovenkant? Wij zorgen graag voor een afgeronde kant of een mooie facetrand die uw tegelplint direct veel mooier maakt.

Haal- en brengservice tegelplinten Den Helder

Woont u in Den Helder en wilt graag uw tegels exact op maat laten zagen in tegelstroken of tegelplinten? Dan kunt u profiteren van onze haal- en brengservice. Wij halen uw tegels graag bij u op en indien dat wenst kunnen wij uw tegelstroken of tegelplinten ook weer bij u thuis bezorgen. Als u geen eigen vervoer heeft of geen tijd heeft om uw tegels te brengen of uw tegelplinten of -stroken op te halen, laat ons dat weten en wij verzorgen uw vervoer geheel kosteloos.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top