skip to Main Content

Tegelplinten Den Haag

Tegelplinten – Den Haag

Heeft u een mooie nieuwe tegelvloer laten leggen en wilt u uw overgebleven tegels laten verzagen tot tegelplinten? Den Haag is één van de plaatsen waar wij perfect op maat tegelplinten of tegelstroken kunnen leveren met een haal- en brengservice. Wij beschikken over een professionele werkplaats met geavanceerde diamantzagen die uw tegels in een mum van tijd kaarsrecht verzagen tot tegelplinten of tegelstroken. Omdat de diamantzagen snel werken hebben ze een hoge zaagcapaciteit en daardoor kunnen wij onze prijzen zeer betaalbaar houden.

Tegelplinten en tegelstroken laten zagen van uw eigen tegels

Woont u in Den Haag en wilt u graag uw tegels laten verzagen tot tegelplinten of tegelstroken? Wij kunnen uw tegels verzagen tot tegelplinten met een standaardmaat van 7 cm, maar natuurlijk kunt u ook tegelplinten laten zagen in een maat die beter past bij uw vloer. Wilt u uw tegels laten verzagen in tegelstroken voor uw badkamer wand? Dan kunt u kiezen uit de standaardmaten 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk geldt ook voor tegelstroken dat ze tegen een kleine meerprijs ook gezaagd kunnen worden in een andere, door uzelf gekozen maat.

Tegelplinten van uitstekende kwaliteit

Wilt u bij ons tegelplinten laten zagen van uw eigen tegels? Wij zagen elke soort tegel kaarsrecht en perfect op maat voor u af, wat voor tegels u ook heeft. Heeft de kern van uw tegels een andere kleur dan de toplaag van uw tegel? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen de afgezaagde rand in exact dezelfde kleur bijwerken als uw tegel zodat u daar niets meer van ziet. Wilt u graag uw tegelplinten laten afwerken met een afgeronde kant of facetrand? Wij zorgen er graag voor dat uw tegelplinten er zo extra mooi uitzien.

Haal- en brengservice tegelplinten Den Haag

Woont u in Den Haag en wilt u graag uw tegels door ons laten verzagen tot tegelstroken of tegelplinten? Wij verzorgen het graag voor u. Indien u dat wilt kunnen wij uw tegels bij u ophalen op het moment dat het u uitkomt. Wij kunnen ook uw tegelstroken of tegelplinten kant en klaar bij u afleveren. Onze haal- en brengservice is geheel . Handig als u geen eigen vervoer heeft of geen tijd heeft uw tegels te brengen of uw tegelplinten of -stroken bij ons op te komen halen.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top