skip to Main Content

Tegelplinten Delft

Tegelplinten – Delft

Heeft u een mooie tegelvloer en zoekt u bijpassende tegelplinten? Delft is één van de plaatsen in Nederland waar wij uw tegels komen ophalen om ze in de werkplaats te verzagen tot tegelplinten. Een week later worden uw tegels dan weer netjes in tegelplinten gezaagd thuis afgeleverd, kaarsrecht en van uitstekende kwaliteit. Wij hebben de beschikking over een werkplaats met geavanceerde apparatuur en daardoor hebben wij een grote zaagcapaciteit. Dat betekent dat we de prijzen laag kunnen houden. Handig voor uw portemonnee!

Tegelplinten of tegelstroken

Wilt u van uw tegels tegelplinten laten zagen of misschien liever tegelstroken voor uw badkamer wand, keukenwand of een andere wand in uw woning? Waar u ook voor kiest, wij verzorgen exact wat u nodig heeft. Onze tegelplinten worden standaard in een maat van 7 cm gezaagd, maar natuurlijk kunt u ook zelf bepalen hoe hoog u uw tegelplinten wilt hebben. Tegelstroken zagen wij in de combinatie maten 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Ook hiervoor geldt dat andere combinatie maten mogelijk zijn, wij leveren altijd naar wens!

Tegelplinten van uitstekende kwaliteit

Wilt u uw tegels laten verzagen tot tegelplinten, dan verzorgen wij dat graag. Welke soort tegel u ook heeft, wij kunnen uw tegelplinten in perfecte staat afleveren. Ook bijvoorbeeld als de kern van uw tegels een andere kleur heeft dan de toplaag van uw tegels. Wij kleuren de randen dan netjes bij in exact dezelfde kleur als de toplaag. Wilt u uw tegelplinten graag laten voorzien van een mooie rand, dan is ook dat mogelijk. Wij verzorgen graag een mooi afgewerkte tegelplint met facetrand of een afgeronde kant als u dat wilt, aan u de keuze.

Haal- en brengservice tegelplinten Delft

Woont u in Delft en heeft u tegels liggen waar u graag tegelplinten of tegelstroken van wilt laten zagen? Heeft u niet de beschikking over eigen vervoer of heeft u domweg geen tijd om ze bij ons langs te komen brengen? Dan halen wij uw tegels graag thuis bij u op, om ze een week later weer te komen afleveren, netjes in tegelplinten of tegelstroken gezaagd.

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top