skip to Main Content

Tegelplinten Breskens

Tegelplinten – Breskens

Heeft u een mooie nieuwe tegelvloer en wilt u graag bijpassende tegelplinten? Breskens is één van de plaatsen waar wij tegels ophalen, om ze een week later in perfect op maat gezaagde tegelplinten weer bij u af te leveren. Wat voor soort tegels u ook heeft, met de tegelzagerij die wij tot onze beschikking hebben leveren wij altijd kwaliteit. De diamantzagen in de werkplaats werken snel en accuraat en zorgen er voor dat binnen zeer korte tijd iedere tegel in één keer verzaagd wordt tot het gewenste aantal tegelplinten – of indien u dat wenst tot tegelstroken. Door de grote zaagcapaciteit van de professionele diamantzagen zijn onze prijzen zeer betaalbaar.

Tegelplinten of tegelstroken

Woont u in Breskens en heeft u tegelplinten nodig voor een nieuwe tegelvloer of tegelstroken voor bijvoorbeeld uw badkamer? Wij zagen uw tegels graag perfect op maat. Uw tegels kunnen in standaard maten gezaagd worden, maar natuurlijk zagen wij uw tegels op uw verzoek ook graag in een andere maat. Tegelplinten worden standaard verzaagd in 7 cm. Wilt u graag tegelstroken laten zagen van uw tegels? Dan kunt u kiezen uit de standaard combinatie zaagmaten van 4, 7 en 10 cm of 5, 10 en 15 cm. Natuurlijk mag u ook een zelf gekozen afwijkende maat opgeven.

Hoge kwaliteit tegelplinten of tegelstroken

Iedere tegel is anders. Als u tegels heeft die een andere toplaag hebben dan de kern dan lijkt het zagen van uw tegels geen goed idee. Toch kunnen wij ook dan mooie tegelplinten leveren. We kleuren de bovenkant van de tegelplint graag in exact dezelfde kleur als uw tegels. Zo passen uw tegelplinten exact bij uw tegelvloer. Wilt u graag een afgeronde kant of facetrand op uw plinten laten aanbrengen? Ook dat is eenvoudig te regelen. Zo heeft u altijd een tegelplint die helemaal naar uw zin is.

Haal- en brengservice tegelplinten Breskens

Woont u in Breskens en wilt u graag tegelplinten of tegelstroken laten zagen van uw eigen tegels? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze een week later weer af, perfect op maat gesneden en eventueel afgewerkt met een facetrand of afgewerkte kant. Het laten ophalen en afleveren is geheel . Handig als u zelf geen vervoer heeft of geen tijd heeft uw tegels bij ons af te leveren en op te komen halen!

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top