skip to Main Content

Tegelplinten Breda

Tegelplinten – Breda

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het zagen van tegelplinten? Breda is één van de plaatsen waar wij onze klanten helpen met vervoer van tegels en plinten. Daarmee bieden wij direct gemak voor u. Natuurlijk beschikken wij over een uitgebreide werkplaats waar we met geavanceerde diamantzagen uw tegelplinten tot in perfectie kunnen verzorgen. We hebben met deze machines een grote zaagcapaciteit en daarmee bent u gegarandeerd van een aantrekkelijke prijs voor professioneel gezaagde tegelplinten.

Tegelplinten van een uitstekende kwaliteit

De diamantzagen die wij gebruiken om tegelplinten te zagen van uw tegels werken niet alleen snel, ze zijn vooral erg secuur. Dat betekent dat u kaarsrechte tegelplinten ontvangt die perfect op maat zijn afgezaagd. Heeft u tegels waarbij tijdens het zagen blijkt dat de toplaag een andere kleur heeft dan de kern? Dat is geen enkel probleem, wij kleuren tegen een kleine meerprijs uw tegelplinten bij waar het nodig is, uiteraard in exact dezelfde kleur. Ook kunnen wij tegen een kleine meerprijs de randen van uw tegelplinten mooi afwerken met een afgeronde kant of facetrand.

Keramische plinten voor uw keuken of badkamer

Heeft u een prachtige keramische tegelvloer in uw badkamer of keuken en wilt u die netjes afwerken met bijpassende plinten? Een uitstekend idee! Een vloer met keramische tegels zonder plinten is nooit helemaal af. Plinten zorgen voor een optisch ruimere vloer in uw keuken of badkamer. Bovendien is uw vloer met plinten veel netter afgewerkt. Keramische plinten laten zagen is daarom dan ook een perfecte oplossing.

Wij zagen plinten van uw keramische tegels

Het zelf zagen van tegelplinten van keramische tegels is niet eenvoudig. Laat uw klus daarom door ons uitvoeren. Wij zagen uw keramische plinten tegen een scherpe prijs en leveren ze aan huis af. Binnen zeven dagen. Heeft het echt spoed? Dan komen wij uw tegels zelfs binnen 24 uur brengen en halen. Wat wilt u nog meer? Vraag vandaag nog een offerte aan. De prijs zal u alleszins meevallen!

Wilt u meer weten over onze prijzen of een bestelling plaatsen? Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u tegelplinten of tegelstroken laten zagen?

Tegelplinten en tegelstroken

Of u nu tegelplinten nodig heeft of tegelstroken wilt laten zagen, wij werken met de nieuwste machines met een grote zaagcapaciteit. Dat scheelt natuurlijk direct in de prijs!

Perfecte afwerking

Hebben uw tegels een andere kleurkern dan de toplaag? Dan spuiten wij de bovenkant in verschillende lagen in de kleur van de tegel. Dat is altijd mooier dan koud emaille lak.

Haal- en brengservice

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of in België. Wij bezorgen uw tegelplinten of -stroken netjes bij u af. Ook dat is de service van Tegelplinten.com

PERFECTE TEGELPLINTEN EN TEGELSTROKEN

HAAL- EN BRENGSERVICE – ONZE EXTRA SERVICE

Wilt u tegelplinten laten zagen bij Tegelplinten.com? Wij halen uw tegels graag bij u op en leveren ze uiterlijk zeven dagen later weer af, perfect in tegelplinten of tegelstroken gezaagd. Of u nu in Groningen woont of Maastricht, in Vlissingen of Den Helder, wij halen uw tegels op en leveren ze ook weer bij u af. Dat is de service van Tegelplinten.com.

Wilt u graag binnen 24 uur laten halen en brengen? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.

BEKIJK DIRECT ONZE PRIJZEN

Back To Top